Ploeg kozijnen zit momenteel in de voorbereiding van een overstap naar een gloednieuw ERP systeem dat de volledige productieomgeving aanstuurt. Daarnaast worden er uitdagende stappen in onze ICT infrastructuur gezet. Dit vraagt zowel intern als extern veel van onze ICT afdeling en daarom zijn wij op zoek naar een ICT Coördinator die er klaar voor is om nieuwe ontwikkelingen en toepassingen binnen het ICT speelveld toe te passen binnen Ploeg kozijnen.

Komt jij werken bij ons ICT Team?

Wat ga je doen?

Als ICT Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van het netwerk, de computer- en communicatiesystemen binnen de organisatie en het ondersteunen van de gebruikers. Je werkt continu aan een veilige ICT omgeving, waarbij een gezonde mix bestaat tussen gebruikersgemak en bedrijfsveiligheid. Je geeft leiding aan een team van zes  collega’s die je motiveert en coacht om het beste uit zichzelf te halen.

Jij verzorgt het technisch beheer van applicaties en bent het aanspreekpunt voor leveranciers en gebruikers. Uiteraard bewaak je hierbij de Arbo richtlijnen. Jouw hoofddoel is het garanderen van een stabiele ICT omgeving binnen Ploeg kozijnen. Dat betekent: veilig, weinig tot geen uitval en voldoende back-ups. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden stuur je diverse ICT projecten aan en ben je de initiator van verbeterprojecten die je vormgeeft en implementeert.

Jij hebt de regie over jouw eigen ontwikkeling en stuurt hier proactief op. Vanuit Ploeg kozijnen krijg jij de ruimte om de ambities van jouzelf en je collega’s te vertalen naar mooie ICT oplossingen. Dit doe je ook nog een met een betrokken en gemotiveerd team. Je rapporteert aan het MT en adviseert hen over de interne en externe ontwikkelingen op ICT gebied die relevant zijn voor Ploeg kozijnen.

Wie zoeken wij?

Voor deze positie zijn wij op zoek naar een ICT’er met meerdere jaren ervaring die de stap wil maken naar een leidinggevende rol. Bedrijven met zowel een commerciële als operationele kant zijn jou niet onbekend en je overziet dit diverse speelveld goed. Met jouw technische inzicht en je gevoel voor klantgerichtheid weet jij de doelen van jouw team te bereiken.

Je bent integer, resultaatgericht en werkt nauwkeurig. Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden weet jij de belangen van interne en externe opdrachtgevers te behartigen en maak je je snel wegwijs binnen onze organisatie.

Ben jij de ICT Coördinator die:

 • In het bezit is van een HBO/WO diploma in de richting van ICT/Informatica.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden bezit.
 • Integer, klantgericht en nauwkeurig is.
 • Altijd gaat voor het beste resultaat.
 • Leidinggevende capaciteiten heeft en die verder wil ontwikkelen.
 • Goed kan samenwerken en ruim technisch inzicht heeft.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie voor 32-40 uur bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen.
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een pensioenregeling bij Allianz, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, sta-bureaus, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging (lees: genoeg tijd voor ontspanning!).
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw frisse blik te werpen op onze Ploeg processen. Initiatief wordt beloond.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de functie van ICT Coördinator. Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Martien Akerboom

Ruud van Emmerik

Systeem- en Applicatiebeheerder
Ruud van Emmerik Systeem- en Applicatiebeheerder
Computersystemen, netwerken, servers en software zijn bij Ruud in goede handen. Ruud denkt in technische oplossingen en weet dat een goed ICT beheer van essentieel belang is bij Ploeg, waar techniek hoog in het vaandel staat.
Martien Akerboom

Klaas van der Ploeg

Applicatiebeheerder
Klaas van der Ploeg Applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder zorgt Klaas er met zijn technische kennis en ervaring voor dat alle technische aspecten goed vertaald worden naar onze systemen.
Martien Akerboom

Lisanne van den Ing

Projectleider ERP-systeem
Lisanne van den Ing Projectleider ERP-systeem
Lisanne kent Ploeg kozijnen als geen ander. Samen met haar collega’s werkt ze aan het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, met als doel klanten beter en sneller van dienst te zijn.
Martien Akerboom

Jasper Klerks

Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper Klerks Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper is Junior Applicatiebeheerder en focust zich voornamelijk op het draaien van rapportages die vanuit ons ERP systeem gegenereerd worden.