Bijt jij je graag vast in technische analyses? En ben je ook nog eens goed in plannen en organiseren? Misschien heb jij dan jouw droomfunctie gevonden! Kom werken als Werkvoorbereider Projecten bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep.

Wat ga je doen?

Jij bent dé schakel tussen onze klant, de verkoop en onze vakkundige uitvoering. Afspraken met de klant worden dankzij jou waargemaakt. Je bereidt de opdracht voor, zodat je collega’s de klus zorgeloos kunnen monteren.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Orders voorbereiden en verwerken in ons CRP- en ERP-systeem;
 • Plannen en organiseren;
 • Op een logistiek efficiënte manier materiaal inkopen en organiseren.

Wie ben jij?

Met jouw kritische blik maak je technische analyses die zorgen voor een optimaal lopend proces. Jij legt snel verbanden, waardoor je knelpunten snel signaleert. Ook durf je je hard te maken voor het behalen van de planning.

Heb jij ambitie en werk je graag in een hecht team? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou! Bij Ploeg zijn alle deuren geopend om door te groeien binnen het bedrijf.

Heb je geen ervaring met werkvoorbereiding? Geeft niets. Als jij een dosis leergierigheid meeneemt, dan leren wij je alles over het vak!

Dit neem je mee:

 • Een hbo-diploma in de richting Bouwkunde/Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met plannen en organiseren;
 • Technisch inzicht.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe project-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.430,00 – € 4.550,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Werkvoorbereider Projecten werk je vanaf ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat. 

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 11 juli naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Rob van der Ploeg

Rob van der Ploeg

Manager Realisatie B2B
Rob van der Ploeg Manager Realisatie B2B
Als echte Ploeg’er is Rob trots onderdeel te mogen zijn van het bedrijf. Rob is in zijn rol als Manager Realisatie B2B verantwoordelijk voor de gehele realisatie/uitvoerende tak van B2B. Met zijn goede kijk op de processen binnen Ploeg is Rob een welkome aanvulling op het MT.
Antoinette Boerman

Antoinette Boerman

Werkvoorbereider Projecten
Antoinette Boerman Werkvoorbereider Projecten
Met haar jarenlange ervaring als werkvoorbereider in de timmer- en kozijnenindustrie weet Antoinette precies wat nodig is om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Samen met haar team zorgt ze dat alles gereed is voor een zorgeloze montage voor u als zakelijke klant.
Lucas Bisschop

Lucas Bisschop

Werkvoorbereider Projecten
Lucas Bisschop Werkvoorbereider Projecten
De voorbereiding van de opdrachten van onze klanten is bij Lucas in goede handen. Daarmee is hij een belangrijke schakel tussen de adviseurs en onze productie. Lucas zorgt met de juiste voorbereiding dat de order perfect geproduceerd kan worden. Daarna volgt de zorgeloze montage door onze monteurs.
Ronald Hoogenboom

Ronald Hoogenboom

Werkvoorbereider projecten
Ronald Hoogenboom Werkvoorbereider projecten
Als de orderbevestiging van onze klanten helemaal rond is, komt Ronald in actie. Hij zorgt voor een goede voorbereiding van de opdracht richting uitvoering, zodat het perfecte kunststof kozijn geproduceerd kan worden. Goede 'Ploeg'-voorbereiding is het halve werk!