Wij zoeken een krachtpatser! Als Logistiek Medewerker bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep maak jij de aanhangers klaar voor de monteurs. Van kunststof kozijnen, tot lange vensterbanken en steigerdelen: je verzamelt alles bij elkaar. Ook zorg je ervoor dat het glas onbeschadigd in onze kozijnen gezet kan worden. Glashelder, toch?

Wat ga je doen?

De aanhangers voor de montage staan op jou te wachten. Jij zorgt ervoor dat alle spullen voor de klus op de aanhanger komen te liggen. Zo hebben de monteurs alles wat ze nodig hebben om gelijk aan de slag te gaan als ze bij de klant aankomen. Ook kun je ingezet worden bij het glas. Al het glas dat de monteurs in onze kozijnen plaatsen gaat door jouw handen. Best bijzonder als je het ons vraagt. En heb je tijd over? Dan kunnen je collega’s je hulp goed gebruiken bij het opruimen en het verzamelen van kozijnen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Ervoor zorgen dat de monteurs alle benodigdheden op de aanhanger hebben;
 • Het registreren van binnenkomend glas en ervoor zorgen dat elke ruit op de juiste bok terecht komt;
 • Het zorgvuldig inladen van de aanhangers.

Wie ben jij?

Je houdt ervan om fysiek werk uit te voeren. Je kunt goed overzicht houden en weet precies welke materialen de monteurs nodig hebben. Een heftruckrijbewijs is voor deze functie noodzakelijk. Heb je die niet? Dan zorgen wij ervoor dat je die bij ons kunt halen.

Wat je moet kunnen:

 • Netjes werken;
 • Je handen graag uit je mouwen steken;
 • Graag fysiek bezig zijn.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe logistieke-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van €1.800,00 – € 2.900,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Logistiek Medewerker werk je vanaf ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 22 augustus naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Expeditieleider
Owen den Outer Expeditieleider
Met zijn visie en kennis geeft Owen leiding aan de expeditie. Hij zet zich iedere dag in om het expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Michel Bartels

Michel Bartels

Medewerker Expeditie
Michel Bartels Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Michel is Medewerker Expeditie en in het bijzonder verantwoordelijk voor onze panelen. Niets is Michel te veel en hij zet zich graag voor meerdere zaken in.
Marian Klunder

Marian Klunder

Administratief Medewerker Expeditie
Marian Klunder Administratief Medewerker Expeditie
Marian is de administratieve duizendpoot bij onze expeditie. Zij ondersteunt de magazijnchef met de administratieve werkzaamheden en is het aanspreekpunt voor onze monteurs.
René van der Wereld

René van der Wereld

Medewerker Expeditie
René van der Wereld Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. René is Medewerker Expeditie en bouwt voornamelijk de projectorders op.