Jij monteert kunststof kozijnen als de beste en barst van de ervaring. Ervaring die je graag deelt, want als 1e Monteur bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep ben je ook gelijk leermeester voor jong talent. Je hebt veel contact met klanten, want jij bent het aanspreekpunt op de klus. Klinkt dat als dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Elke ochtend start je gezellig met het hele team in onze kantine met een bak koffie. Jullie nemen de planning voor die dag door en dan is het tijd om met jouw vaste collega richting de klus te vertrekken. Alles wat je nodig hebt staat voor je klaar, dus je kunt zo wegrijden. Daar eenmaal aangekomen gaan jullie knallen.

Als eerste monteur zorg jij ervoor dat het werk vlekkeloos verloopt. Kwalitatief vakwerk is wat jij maakt en dat zien onze klanten. Onze monteurs worden regelmatig getrakteerd op wat lekkers als beloning voor hun professionele werk. Van een broodje rookworst tot taart, we zien het allemaal voorbij komen.

Jouw voornaamste taken zijn het:

 • monteren van kunststof kozijnen;
 • begeleiden/opleiden van jongere collega’s;
 • onderhouden van klantcontact.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren monteur en vindt het leuk om die ervaring te delen met jouw collega’s. Je komt graag netjes en verzorgd voor de dag en werkt schoon en netjes. Als Eerste Monteur heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, jij bent immers verantwoordelijk voor het eindresultaat van de klus. Je bent zelfverzekerd en straalt dit ook uit naar klanten. Dat schept vertrouwen! Verder:

 • heb je een vmbo Timmeropleiding, een technische vmbo niveau 4 opleiding of de MTS afgerond;
 • heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ben je in het bezit van een rijbewijs (B);
 • ben je VCA-gecertificeerd.

Wat bieden wij?

Als onze nieuwe Eerste Monteur bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.600,00 – € 4.100,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, ook in te zetten buiten de bouwvak, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Ploeg-montagebus, werktablet en telefoon;
 • Werkkleding en werkschoenen van de zaak;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit in de kantine;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een ongevallenverzekering;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Eerste Monteur start je de dag in de monteurskantine op ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat.

Door het succes van de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, maar is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. Dit zie je ook terug in onze cultuurwaarden: ‘Elke Ploeger is van waarde’, ‘Presteren met plezier’, ‘De kracht van kwaliteit’ en ‘Mijn pakkie aan’.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de coördinator van jouw team en de manager van jouw afdeling. We horen graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Bob Sandifort

Bob Sandifort

Manager Ploeg thuis
Bob Sandifort Manager Ploeg thuis
Bob heeft al vele jaren ervaring in het salesvak en is specialist in digitalisering en klantbeleving. Met zijn kennis en kunde zet hij alles op alles om u als particuliere Ploeg-klant de perfecte kunststof kozijnen te bieden. Én de perfecte montage, want Bob stuurt ook het vakkundige montageteam van Ploeg aan.
Coen Hup

Coen Hup

Teamleider Montage chup@ploegkozijnen.nl
Coen Hup Teamleider Montage
Coen is Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen. Samen met het montageteam zorgt hij ervoor dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten en dat het montageproces zo soepel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Heeft u vragen over de montage bij u thuis? Coen staat voor u klaar!
chup@ploegkozijnen.nl
Frank Straathof

Frank Straathof

1e Monteur
Frank Straathof 1e Monteur
Frank is 1e Monteur en houdt zich, naast het monteren van nieuwe kunststof kozijnen, ook bezig met de aansturing van de 2e Monteurs. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring als Ploeg-monteur, is een nette werker en daarnaast een goede leermeester voor zijn collega's.
Gino van der Voort

Gino van der Voort

1e Monteur
Gino van der Voort 1e Monteur
Gino is 1e Monteur en houdt zich, naast het monteren van nieuwe kunststof kozijnen, ook bezig met de aansturing van de 2e Monteurs. Zijn werkwijze is rustig en beheerst en hij is erg oplossingsgericht.