Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je écht het verschil kunt maken? Bij Ploeg krijg je de kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Wij zijn actief in de verkoop, productie en montage van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. We bieden stageplekken aan in diverse werkgebieden.

Wie ben jij?

  • Gemotiveerde stagiair(e) van (technische) MBO, HBO of WO opleidingen;
  • Zowel BOL- als BBL- als snuffelstage is mogelijk;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Aanpakker met een proactieve houding;
  • Interesse in techniek, productontwikkeling, marketing, sales, of klantenservice.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige stageplek in een dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Persoonlijke begeleiding om jouw leerdoelen te bereiken;
  • De kans om ervaring op te doen in verschillende aspecten van onze bedrijfsvoering, van productontwikkeling tot klantenservice;
  • Een open en collegiale werksfeer waar jouw mening telt;
  • Stagevergoeding.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. 

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek ontmoet je de leidinggevende van de afdeling en de HRM-adviseur. We zijn benieuwd naar jouw stageopdracht en vooral naar wat je hoopt te leren. Als er een goede klik is, staat niets een succesvolle stage meer in de weg.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.