Jij wilt monteur worden. En monteren, dat doe je natuurlijk in de praktijk. Met je handen. Daarom bieden wij jou een stageplek of bijbaan bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep. Wij leren je alles wat je moet weten om een ervaren monteur te worden. Nieuwsgierig? In deze video laten we je zien hoe een monteur te werk gaat.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s monteer jij kunststof kozijnen bij onze klanten. Je start je werkdag op kantoor. Eigen vervoer is daarom belangrijk. Samen met je jouw vaste collega vertrek je naar de klus. Je wordt aan een ervaren 1e monteur gekoppeld, die jou alles leert om kozijnen te monteren.

Jouw werk bestaat uit:

 • Het verwijderen van de oude kozijnen;
 • Het monteren van de nieuwe kunststof kozijnen;
 • Contact met de klant op de klus.

Wie ben jij?

Zit jij nog op school en zoek je een mooie stageplek? Of misschien een bijbaan voor naast school? Dan horen wij graag van je. Het belangrijkste is dat je graag wilt leren. Doe je het goed? Dan kun je doorgroeien naar 2e Monteur. Als monteur kom je bij onze klanten over de vloer, dus het is belangrijk dat je netjes en verzorgd voor de dag komt.

Jij:

 • volgt een timmeropleiding of bent net klaar met je opleiding;
 • hebt eigen vervoer naar kantoor;
 • wilt graag monteur worden.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe montage-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een goed uurloon (afhankelijk van jouw leeftijd en het aantal werkuren per week);
 • Flexibiliteit in de invulling van je vrije dagen. Je zit dus niet vast aan de bouwvak.
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Werkkleding en werkschoenen van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • Opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf en begeleiding in je werk.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Leerling Monteur begint jouw dag op ons pand aan de Haverstraat. 

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Coen Hup

Coen Hup

Teamleider Montage chup@ploegkozijnen.nl
Coen Hup Teamleider Montage
Coen is Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen. Samen met het montageteam zorgt hij ervoor dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten en dat het montageproces zo soepel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Heeft u vragen over de montage bij u thuis? Coen staat voor u klaar!
chup@ploegkozijnen.nl
Gino van der Voort

Gino van der Voort

1e Monteur
Gino van der Voort 1e Monteur
Gino is 1e Monteur en houdt zich, naast het monteren van nieuwe kunststof kozijnen, ook bezig met de aansturing van de 2e Monteurs. Zijn werkwijze is rustig en beheerst en hij is erg oplossingsgericht.
Sjaak Zonneveld

Sjaak Zonneveld

2e Monteur
Sjaak Zonneveld 2e Monteur
Als 2e Monteur komt Sjaak over de vloer bij onze particuliere klanten waar hij de woning voorziet van prachtige nieuwe kunststof kozijnen. Hij heeft een vriendelijk voorkomen en is bijzonder goed in de oplevering van de kozijnen.