Aanvragen omzetten naar een offerte die perfect aansluit op de wensen van de klant. Dat ga jij doen als Calculator Zakelijke markt bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep. Ben jij een ster met cijfers? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Als Calculator Zakelijke markt ben jij de flexibele schakel naar onze zakelijke klant die op zoek is naar kwaliteitskozijnen van Ploeg. Je verwerkt met behulp van ons digitale tekenprogramma de aanvragen van onze zakelijke relaties. Dit doe je in overleg met de adviseur. De offerte werk jij met jouw kennis en enthousiasme uit tot een perfect voorstel dat aansluit bij de wensen van de klant. Bij bevestiging van de opdracht draag je de order over aan de werkvoorbereider ter voorbereiding voor onze productie afdeling. Het is mogelijk dat je werkt vanuit kantoor en vanuit huis.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Verwerken aanvragen in digitaal tekenprogramma;
 • Calculeren van kunststof kozijnen;
 • Opstellen van offertes.

Wie ben jij?

Jij bent niet alleen goed met cijfers, ook techniek en de bouw zijn jou niet vreemd. De kunststof kozijnen branche vind je daarom ook interessant. Het goed kunnen plannen en organiseren van je werkzaamheden is één van jouw kwaliteiten. En je neemt geen genoegen met half werk: jij gaat voor kwaliteit! Je denkt mee met de klant en bent leergierig. Ben je ook nog eens gewend om digitaal te werken vanuit een ERP-systeem? Dan willen wij absoluut van je horen!

Dit neem je mee:

 • Technische kennis, het liefst uit de kozijnenbranche;
 • Je neemt initiatief en denkt actief mee;
 • Je bent collegiaal en leergierig.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe calculatie-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 4.000,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Calculator Zakelijke markt werk je vanaf ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier. 

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de coördinator van jouw team en de manager van jouw afdeling. We horen graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Roel van der Meer

Roel van der Meer

Adviseur Zakelijk
Roel van der Meer Adviseur Zakelijk
Roel is hét aanspreekpunt voor zakelijke klanten, ZZP’ers en aannemers. Samen met collega Patrick vertaalt hij uw wensen en behoeften naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. Daarbij zet Roel een hoge klanttevredenheid voorop.
Martien Akerboom

Martien Akerboom

Manager B2B
Martien Akerboom Manager B2B
Met zijn uitgebreide bouwkundige achtergrond en managementervaring geeft Martien leiding aan de B2B-teams van Sales en Uitvoering. Deze teams vertegenwoordigen de zakelijke klanten binnen Ploeg kozijnen. Hierbij staan innovatie, professionalisering en ketensamenwerking centraal.