Jij maakt klanten blij met prachtige kunststof kozijnen. En na de werkdag ben je trots op het vakwerk dat je samen met je collega’s hebt geleverd. Zo zien jouw werkdagen er uit als Monteur bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep. Wil jij veel afwisseling in werk én werkplek? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Samen met je collega-monteurs monteer jij kunststof kozijnen bij onze klanten. Eerst neem je met jouw team de planning voor die dag door. Daarna vertrek je met jouw vaste collega richting de klus. Je wordt aan een ervaren 1e monteur gekoppeld, die jou alles leert wat je moet weten.

Jouw werk bestaat uit:

 • het verwijderen van de oude kozijnen;
 • het monteren van de nieuwe kunststof kozijnen;
 • contact met de klant op de klus.

Wie ben jij?

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen als monteur. Het maakt daarbij niet uit of je net klaar bent met de timmeropleiding of juist al wat ervaring hebt opgedaan. Het belangrijkste is dat je graag wil leren en jezelf wil ontwikkelen. Doe je het goed? Dan kan je doorgroeien naar 1e Monteur. Ben je daarnaast ook nog een beetje sportief, dan pas je zeker bij de Ploeg! Als monteur kom je bij onze klanten over de vloer, dus het is belangrijk dat je netjes en verzorgd voor de dag komt.

Daarnaast:

 • heb je een VMBO timmeropleiding gedaan, een technische achtergrond of ben je een natuurtalent;
 • beschik je over een rijbewijs, en misschien zelfs een aanhanger rijbewijs;
 • ben je VCA-gecertificeerd. Ben je dit nog niet, dan zorgen wij hiervoor;
 • is ervaring handig, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe montage-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.320,00 – € 3.000,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Flexibiliteit in de invulling van je vrije dagen. Je zit dus niet vast aan de bouwvak.
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Werkkleding en werkschoenen van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • Opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf en begeleiding in je werk.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Monteur start je de dag in de monteurskantine op ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Bob Sandifort

Bob Sandifort

Manager Ploeg thuis
Bob Sandifort Manager Ploeg thuis
Bob heeft al vele jaren ervaring in het salesvak en is specialist in digitalisering en klantbeleving. Met zijn kennis en kunde zet hij alles op alles om u als particuliere Ploeg-klant de perfecte kunststof kozijnen te bieden. Én de perfecte montage, want Bob stuurt ook het vakkundige montageteam van Ploeg aan.
Coen Hup

Coen Hup

Teamleider Montage chup@ploegkozijnen.nl
Coen Hup Teamleider Montage
Coen is Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen. Samen met het montageteam zorgt hij ervoor dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten en dat het montageproces zo soepel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Heeft u vragen over de montage bij u thuis? Coen staat voor u klaar!
chup@ploegkozijnen.nl
Cynthia de Jong

Cynthia de Jong

2e Monteur
Cynthia de Jong 2e Monteur
Als 2e Monteur komt Cynthia over de vloer bij onze particuliere klanten waar zij de woning voorziet van prachtige nieuwe kunststof kozijnen. Naast haar vriendelijke voorkomen en rustige manier van werken is de afwerking van de kozijnen haar specialiteit.
Frank Straathof

Frank Straathof

1e Monteur
Frank Straathof 1e Monteur
Frank is 1e Monteur en houdt zich, naast het monteren van nieuwe kunststof kozijnen, ook bezig met de aansturing van de 2e Monteurs. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring als Ploeg-monteur, is een nette werker en daarnaast een goede leermeester voor zijn collega's.