Sinds 1980

Ploeg kozijnen is opgericht in 1980, sinds die tijd groeiden we uit tot een gerenommeerde organisatie met nu al 160 medewerkers in dienst. Ieder jaar vieren diverse collega's hun 5-, 12,5- of zelfs 25-jarig jubileum. Zelf deel uitmaken van onze hechte Ploeg? Er staan nog functies open, dus pak je kans! 

1. Uitgebreid inwerktraject

De roots van Ploeg kozijnen liggen in Roelofarendsveen. In 2008 verhuisde het bedrijf naar Nieuw-Vennep, maar nog altijd komt het grootste deel van de medewerkers uit Kaag & Braassem. Natuurlijk worden ook collega’s van buiten die gemeente met open armen ontvangen. We hebben een uitgebreid inwerktraject, waardoor je al snel een groot deel van het bedrijf leert kennen.  

2. Duurzame arbeidsrelatie voorop

Wat ons bindt is dat we het echt met zijn allen doen. We willen de kwaliteit leveren die de klant verwacht. Maar daarbij staan ook onze medewerkers bovenaan. We sturen bewust op een open cultuur en duurzame arbeidsrelatie. Zo staat de deur van de directeur altijd open en organiseren we maandelijkse bijeenkomsten om alle collega’s betrokken te houden.

3. Gezondheidsplan

Wij zijn een sportieve organisatie en houden we onze collega’s graag fit en gezond.  Via het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan krijg je onder andere voordeel op je fitness-abonnement en je kunt gebruik maken van het fietsplan. Bij een fulltime dienstverband heb je 31 vakantiedagen.  

4. Passie voor je vak van groot belang

Naast de klant zet Ploeg kozijnen dus ook zijn eigen mensen graag centraal. Het zijn twee van de vijf kernwaarden van onze organisatie. Daarnaast draait het bij het familiebedrijf om kwaliteit, servicegerichtheid en passie voor het vak. Die kernwaarden zien wij ook graag terug in nieuwe collega’s. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers gepassioneerd zijn in wat ze doen. Of het nu om een MT-lid, iemand van ICT of een Productie medewerker gaat.” 

5. Mogelijkheid tot doorgroeien

Vaak horen wij positieve geluiden over onze doorgroeimogelijkheden. In de praktijk hebben we daar zat voorbeelden van. Collega’s groeien door in hun eigen vakgebied, of komen juist op een andere afdeling beter tot hun recht. Een gelukkige medewerker is uiteindelijk ook een blije klant.” 

Sbb Beeldmerk

6. Opleiding in de praktijk

Ploeg kozijnen leidt gedreven leerlingen vol passie op in hun favoriete vakgebied. En we maken onze stagiaires enthousiast over het veelzijdige kunststof kozijnen-vak! 

Als voorbeeld noemen wij onze Ploeg-monteurs. Nieuwe monteurs gaan in de leer bij hun ervaren collega’s. Zo groeien aankomend 2e Monteurs in hun rol en in veel gevallen zelfs door naar 1e Monteur. Als Monteur, Projectleider, Calculator, Adviseur of eigenlijk gewoon in elke functie ben je bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres.

Ploeg kozijnen is SBB-leerbedrijf en bij ons is er voor elke stagiaire wat wils! Wil je bijvoorbeeld werken bij Productie? Hier worden onze kunststof kozijnen, deuren en puien gemaakt. Of is Montage meer iets voor jou? Leer alle kneepjes van het montagevak! Of misschien lever je veel liever een bijdrage aan de logistieke organisatie in de breedste zin van het woord. Of klinkt een kijkje in de keuken bij Calculatie of Werkvoorbereiding in jouw oren wel erg goed. Want ook bij ons op kantoor valt een hoop te leren. Check onze erkenningen op www.s-bb.nl.

Zoals je ziet, er zijn veel mogelijkheden! Voor meer informatie stuur je een email aan solliciteren@ploegkozijnen.nl