Als Expeditiemedewerker inkomende goederen bij Ploeg kozijnen kom je elke avond weer thuis met een ander verhaal. Houd je je de ene dag vooral bezig met het klaarleggen van de spullen op de juiste locatie; de andere dag staat in het teken van voorraadbeheer. De hele dag binnen zitten is niets voor jou. Dat komt goed uit, want het werk in het magazijn wisselt zich regelmatig af met werk in de buitenlucht. Klinkt goed? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw werk

Alle benodigde materialen makkelijk kunnen vinden en nooit meer misgrijpen omdat de voorraad op is, dat is waar jij voor zorgt. Als Expeditiemedewerker inkomende goederen ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van, je raadt het al, alle inkomende goederen. Van ontvangst en controle tot opslag en voorraadbeheer, jij zorgt ervoor dat alles klopt.

Goede communicatie tussenafdelingen Expeditie en Inkoop is in deze functie enorm belangrijk. Bij van deze afdelingen ben jij namelijk het aanspreekpunt. Daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken, maar dit zie je juist als een uitdaging. Samen met het Expeditieteam werk je aan de verdere professionalisering van de inkomende goederenstroom en het voorraadbeheer.

Wie zoeken wij?

Jij bent een gemotiveerde aanpakker en zit vol positieve energie. Na jouw opleiding mbo Logistiek (of een vergelijkbare opleiding) heb je al wat ervaring in het magazijn opgedaan, het liefst bij een bouw- of productiebedrijf. Georganiseerd en nauwkeurig werken is voor jou de standaard en je weet de goede prioriteiten te stellen.

De informele sfeer en bedrijfscultuur van Ploeg kozijnen spreekt jou aan. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het altijd winnen van kwantiteit en onze medewerkers presteren met plezier. Als jij je hier goed in kan vinden en graag een stapje extra doet, zit het met de Ploeg-mentaliteit wel goed!

Ben jij de Expeditiemedewerker inkomende goederen die:

 • Mbo werk- en denkniveau heeft (richting Logistiek is een pré)
 • Een flexibele instelling heeft en oplossingsgericht werkt
 • Sterke communicatieve vaardigheden heeft en goed samenwerkt
 • Technisch inzicht heeft
 • Logistieke ervaring heeft in een bouw- of productiemagazijn

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie (40 uur) bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een pensioenregeling, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.

Een actieve personeelsvereniging (lees: genoeg tijd voor ontspanning!).

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.


Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Operationeel Manager
Owen den Outer Operationeel Manager
Met zijn visie en kennis geeft Owen invulling aan de logistieke organisatie van het bedrijf. Hij zet zich iedere dag in om het productie- en expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Yvonne Schreurs

Yvonne Schreurs

Administratief Medewerker Expeditie
Yvonne Schreurs Administratief Medewerker Expeditie
Op onze expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en expeditie medewerkers. Tussen al deze georganiseerde hectiek weet Yvonne haar ‘mannetje’ te staan. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve afhandelingen voor Expeditie.
Brian van den Berg

Brian van den Berg

Voorman Expeditie
Brian van den Berg Voorman Expeditie
Bij onze expeditie is Brian de spin in het web. Als voorman op de afdeling coördineert hij de dagelijkse werkzaamheden. Samen met zijn collega’s zorgt hij voor de dagelijkse stroom aan goederen en houdt daarbij de levertijd, kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten.
René van der Wereld

René van der Wereld

Medewerker Expeditie
René van der Wereld Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. René is Medewerker Expeditie en bouwt voornamelijk de projectorders op.