Is logistiek helemaal jouw ding en kan je als geen ander met de heftruck overweg? Werk je ook nog eens graag in de avondploeg? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Als Magazijnmedewerker bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep ben jij het aanspreekpunt bij alle inkomende goederen, zodat onze fabriek soepel door kan produceren. Ook zorg je ervoor dat de geproduceerde kozijnen klaar staan voor transport.

Wat ga je doen?

In het productiemagazijn komen alle materialen voor het maken van kunststof kozijnen binnen. Jij zorgt ervoor dat op deze inkomende goederen op de juiste plek terechtkomen. Wanneer de kozijnen zijn geproduceerd maak je deze klaar voor transport.

In de dagploeg word je ingewerkt en opgeleid, zodat je helemaal wegwijs wordt gemaakt binnen Ploeg kozijnen. Wanneer je je draai hebt gevonden, blijf je in de dagploeg werken of kom je in de avondploeg (van 15.00 uur tot 23.00 uur) terecht. Aan jou de keuze. Je houdt je onder andere bezig met het:

 • zorgen voor ontvangst en opslag van de inkomende materialen,
 • beheren van de voorraad,
 • klaarzetten van de kozijnen voor transport.

Wie ben jij?

De productie van onze kozijnen is mede afhankelijk van inkomende goederen. Doordat jij nauwkeurig te werk gaat, zorg je ervoor dat er geen logistieke problemen ontstaan in het productieproces. Je neemt graag initiatief, herkent verbeterpunten in jouw werkomgeving en durft deze ook te benoemen. Verder:

 • heb je mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting Logistiek),
 • heb je ervaring op de heftruck,
 • kan je goed plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

Jij bent de nieuwe kracht in ons productiemagazijn, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris van € 1.800,00 – € 2.900,00 (afhankelijk van relevante werkervaring)
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld,
 • Een reiskostenvergoeding,
 • Bedrijfskleding,
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen,
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie,
 • Een collectieve ziektekostenverzekering,
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor,
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke- en expeditiekantoor. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Jouw werkzaamheden vinden plaats in het productiemagazijn op ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 23 mei naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Paul Färber

Paul Färber

Kwaliteitscoördinator Productie
Paul Färber Kwaliteitscoördinator Productie
Alle kunststof kozijnen worden bij Ploeg geproduceerd op de productielocatie in Nieuw-Vennep, onder leiding van Paul Färber. Hij bewaakt daarbij de technische mogelijkheden, zodat u jarenlang plezier heeft van uw kunststof kozijnen. Paul is daarnaast betrokken bij de technische innovaties binnen Ploeg kozijnen.
Tim Olijerhoek

Tim Olijerhoek

Voorman Productie
Tim Olijerhoek Voorman Productie
Een goed gestroomlijnd productieproces, daar wordt Tim blij van. Tim is hét aanspreekpunt voor zijn collega’s bij Productie. Op de werkvloer zorgt hij onder andere voor de inzet van mensen op de juiste plek. Hij doet er alles aan om het productieproces zo effectief en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
Alex van der Hulst

Alex van der Hulst

Medewerker Productie
Alex van der Hulst Medewerker Productie
Alex is Medewerker Productie en maakt de mooiste specials en schuifpuien in een handomdraai.
Marvin Spies

Marvin Spies

Medewerker Productie
Marvin Spies Medewerker Productie
Marvin is Medewerker Productie en hij zorgt ervoor dat alle kozijnen netjes en schadevrij naar onze tweede locatie aan de Haverstraat gestuurd worden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een deel van de inkomende goederen.