Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Noordwijk? Dan zijn kunststof kozijnen misschien precies wat u zoekt. Want kunststof levert het hele jaar door dezelfde prestaties. En zeker voor uw woning aan de kust is dat een fijn idee. Zon wind en water krijgen geen kans.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Ervaringen in Noordwijk

Naast verschillende panden direct aan de boulevard, zijn de Ploeg kunststof kozijnen ook in vele particuliere woningen in Noordwijk met succes toegepast. En direct aan de boulevard ervaren de gasten van hotel 'De Baak Seaside' het comfort van kunststof. Bij de 'Boschflat' in Noordwijk is de entree volledig door ons vernieuwd en eerder werden hier de kozijnen al door ons vervangen. Bekijk meer referenties in Noordwijk op onze website.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Zon zee en strand

De kunststof kozijnen kunnen wat hebben. Ze zijn bestand tegen schokken en weren behalve wind en water ook uv-stralen. Bij een fikse regenbui en bij zomerse hitte, kunststof kozijnen zijn een constante factor in ieder seizoen. En zeker aan de kust zijn dat de weerselementen waar uw woning mee te maken heeft. Voor uw kozijnen duurzame kwaliteit die jarenlang meegaat.

Onderhoudsgemak

Schilderen en oliën behoren definitief tot het verleden. Dat levert bij de montage al kostenvoordeel op. Tel daar alle jaren bij op waarin de profielen zonder extra onderhoud een onstuimig klimaat trotseren en het antwoord is duidelijk. Lage onderhoudskosten en gemak: dat is kunststof zonder zorgen.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Noordwijk. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Onze kunststof kozijnen in Noordwijk

Kaartje Ploeg Kozijnen

Noordwijk en omgeving

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Ongeveer 20 minuten met de auto vanaf Noordwijk. In onze showroom staat alles op ware grootte gepresenteerd, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's