Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Badhoevedorp? Denkt u dan eens aan de onderhoudsvriendelijke mogelijkheden van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Voor uw woning in Badhoevedorp bieden wij zeker een kozijn. Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Het juiste glas voor uw woning

Heeft u last van lawaai van bijvoorbeeld vliegtuigen? Wilt u meer privacy? Heeft u het soms te warm of niet warm genoeg? Voelt u zich beschermd en veilig? Het juiste glassoort kan voor u de oplossing zijn. In combinatie met nieuwe kunststof kozijnen kiest u voor het glas dat past bij uw woonwensen. U kunt kiezen uit veel opties; zonwerend, geluidswerend of brandwerend tot mat glas of zelfs glas in lood. Wij helpen u graag de keuze te maken die past bij uw wensen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door kunststof kozijnen te laten installeren? Gebruik dan onze energiecalculator.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten over de kunststof kozijnen opties voor uw huis? In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Onze adviseur komt op afspraak graag bij u thuis in Badhoevedorp om u op maat te kunnen adviseren over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw huis.

Voor diverse klanten in Badhoevedorp hebben wij inmiddels naar volle tevredenheid kunststof kozijnen geplaatst

Onze kunststof kozijnen in Badhoevedorp

Kaartje Ploeg Kozijnen

Badhoevedorp en omgeving

Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Sinds 1980 zijn wij een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij hebben veel kennis en ervaring in renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van kozijnen. Maar ook bij het renoveren van dakkapellen, nieuwe kunststof schuifpuien en serres. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen. Met zo’n 20 minuten reistijd bent u in Nieuw-Vennep, gevestigd aan de N207. Schiphol en de Ringvaart zijn letterlijk bij ons om de hoek.

Andere steden en regio's