Bent u het onderhoud aan uw kozijnen zat? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Dan zijn de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, deuren of schuifpui misschien wel de oplossing voor uw woning in Nieuwkoop. De uitvoeringen van nu zijn niet meer van hout te onderscheiden. En bovendien u bent vrij van groot onderhoud.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Ervaringen in Nieuwkoop

De Ploeg kunststof kozijnen zijn door meerdere inwoners uit Nieuwkoop en omgeving ontdekt. Hoogwaardige kwaliteit en professionele montage met eigen monteurs worden zeer gewaardeerd. Leest u zelf wat onze klanten vertellen over Ploeg kozijnen. Bekijk ook eens rustig de referentiefoto’s op onze website.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Renovatie

De renovatie van uw kozijnen is bij ons in goede handen. Het plaatsen van kunststof kozijnen in Nieuwkoop doen wij met onze eigen Ploegmonteurs. Die zijn speciaal opgeleid om netjes en verzorgd volgens onze hoge normen kozijnen te vervangen en monteren. De kunststof kozijnen passen bovendien bij iedere woning; van villa tot rijtjeswoning, van penthouse tot galerijflat. Bovendien garanderen de kunststof profielen een perfecte isolatie, zowel thermisch als akoestisch.

Nieuwbouw

Gaat u nieuwbouwen? Dan kunt u de nieuwe kunststof kozijnen geheel inpassen in het ontwerp van uw nieuwe woning. Voor strakke hedendaagse ontwerpen en voor de meer klassieke architectuur. Ook de kleur en afwerking kunt u geheel aan laten sluiten bij uw visie. De kunststof kozijnen passen in iedere ontwerpstijl en blijven tijdloos.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Nieuwkoop. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Onze kunststof kozijnen in Nieuwkoop

Kaartje Ploeg Kozijnen

Nieuwkoop en omgeving

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Ongeveer 20 minuten met de auto vanaf Nieuwkoop. In onze showroom staat alles op ware grootte gepresenteerd, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's