Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning of bedrijfspand in Sassenheim?  Met kunststof kozijnen bent u voor tientallen jaren klaar. Voor nieuwbouw en renovatie, tijdloos in design, duurzaam en vrij van groot onderhoud.  Dat is één keer aanschaffen en jaren en jaren onderhoudsvriendelijk comfort.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Ervaring in Sassenheim

In Sassenheim monteerde wij bij diverse woningen onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Bij de referenties op onze site kunt u kozijnen in Sassenheim en omgeving bekijken. Leest u ook wat onze klanten vertellen over Ploeg kozijnen.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Bouwjaar woning

Kunststof kozijnen zijn de onderhoudsvriendelijke oplossing voor ieder pand in de Sassenheim. Het maakt niet van welk bouwjaar uw woning is. Met de profielkeuzen van onze kunststof kozijnen, kiest u het profiel dat perfect matcht met uw woning. Of u nu kiest voor het vlakke Flex profiel, het verdiepte Royal profiel of het blokprofiel Retro, de profielen integreren naadloos in ieder ontwerp.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Sassenheim. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Kaartje Ploeg Kozijnen

Sassenheim en omgeving

Iedere woning is voor ons maatwerk. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw huis. Dat kan geheel vrijblijvend bij u thuis in Sassenheim. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Nieuw-Vennep aan de N207, nog geen kwartiertje rijden met de auto.

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's