Bent u voor uw woning in Haarlem op zoek naar kunststof kozijnen? Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning of een monumentaal pand, voor iedere woning zijn de onderhoudsvriendelijke kozijnen een oplossing. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Speykstraat Noordwijk (7)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Kunststof kozijn met houtlook

Het Houtlook kozijn (HVL) met zijn rechte verbindingen combineert de vele voordelen van kunststof met de uitstraling van een houten kozijnen. Hierdoor is dit kozijn bijzonder geschikt voor karakteristieke panden en stijlvolle gevels. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie. Ploeg kozijnen is sinds 1980 een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij hebben veel kennis en ervaring in renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van kozijnen.

Wilt u weten welke kleur kozijnen het beste passen bij uw woning? Upload uw foto en bekijk het met onze kleurensimulator.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten over de kunststof kozijnen opties voor uw huis? In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Onze adviseur komt op afspraak graag bij u thuis in Haarlem om u op maat te kunnen adviseren over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw huis.

Bij diverse woningen in Haarlem en omstreken hebben wij inmiddels naar volle tevredenheid kunststof kozijnen gemonteerd

Onze kunststof kozijnen in Haarlem

Kaartje Ploeg Kozijnen

Haarlem en omgeving

Ploeg kozijnen is gevestigd in Nieuw-Vennep aan de N207. Vanuit Haarlem rijdt u binnen 25 minuten met de auto via de A5 of A4 of binnendoor naar Nieuw-Vennep. Letterlijk onder de rook van Schiphol. In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Onze adviseur maakt ook graag een afspraak bij u thuis. Zo kunt u ter plaatse uw wensen bespreken en direct laten zien. Onze adviseur heeft veel kennis en ervaring om u een maatadvies te geven over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen bij uw woning.

Andere steden en regio's