Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning in Amsterdam. Dan kunt u vertrouwen op de expertise en kwaliteit van Ploeg kozijnen; sinds 1980 een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij hebben veel kennis en ervaring in renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van kozijnen. Maar ook bij het renoveren van dakkapellen, nieuwe kunststof schuifpuien en serres.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door kunststof kozijnen te laten installeren? Gebruik dan onze energiecalculator. Of kom langs in onze showroom in Nieuw-Vennep.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen.

Wilt u graag meer weten over de kunststof kozijnen opties voor uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan of maak een (online) afspraak met onze experts.

Kaartje Ploeg Kozijnen

Amsterdam en omgeving

Ploeg kozijnen is gevestigd in Nieuw-Vennep aan de N207. Vanuit Amsterdam rijdt u met de auto via de A4 in 20 minuten naar Nieuw-Vennep. Letterlijk onder de rook van Schiphol. In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Ook een afspraak bij u thuis in Amsterdam is natuurlijk mogelijk. Onze adviseur kan u dan op maat op locatie adviseren over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen bij uw woning.

Andere steden en regio's