Staat u woning in Leiden en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Dan bent u bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste producenten van hoogwaardige kunststof producten. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Speykstraat Noordwijk (7)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Ervaring in Leiden

Bij veel verschillende typen woningen in Leiden zijn de kunststof kozijnen van Ploeg gemonteerd. En daarmee genieten de bewoners van het comfort van kunststof; nooit meer schilderen, tochtvrij, energiebesparend en inbraakwerend. Bij Tuinstadwijk Leiden zijn zelfs 252 woningen voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Deze woningen zijn onder architectuur gerenoveerd.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Leiden. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Kaartje Ploeg Kozijnen

Leiden en omgeving

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Een klein half uurtje met de auto vanaf Leiden. In onze showroom staat alles op ware grootte gepresenteerd, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken. Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's