Of u nu woont in een nieuwbouw woning, woning uit de jaren ’80 of een karakteristiek pand in Oegstgeest, kunststof kozijnen zijn er in vele soorten en maten. En altijd onderhoudsvriendelijk. Voor iedere woning is er een kunststof kozijn. Van strak modern, tot authentiek en nostalgisch. Met houtnerf en hout look verbinding (HVL) niet meer van hout te onderscheiden.

  • check Onderhoudsarm
  • check Hoge isolatiewaarde
  • check Kosten & energiebesparing
  • check Inbraakveilig
  • check Veel keuze in kleur
Meer informatie over kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen (1)

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

DSC 5995 1100

Kunststof kozijnen voor iedere woning

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Nieuwbouw en renovatie

Voor nieuwbouw en renovatie in Oegstgeest, kunststof kozijnen zijn tijdloos, duurzaam, vrij van groot onderhoud en perfect isolerend. Keuzemogelijkheden te over: voor strakke hedendaagse ontwerpen en voor de meer klassieke architectuur. Ook de kleur en afwerking kunt u geheel laten aansluiten bij uw visie. De kunststof kozijnen combineren fijne details met de vereiste stevigheid voor maximale lichtinval.

Kunststof deuren in Oegstgeest

De kunststof deuren bieden u een rijk assortiment om uit te kiezen. Zo bieden wij voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren die wij produceren in onze eigen fabriek. En daarnaast de zogenaamde vleugeloverdekkende voordeuren met keuze uit modern, klassiek en nostalgie.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Oegstgeest. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Kaartje Ploeg Kozijnen

Oegstgeest en omgeving

De showroom van Ploeg kozijnen is vanuit Nieuw-Vennep via de A44 makkelijk te bereiken. Met de  auto staat u binnen 20 minuten bij ons voor de deur. Onze adviseur komt op afspraak ook graag bij u thuis. Zo kan hij u perfect adviseren over alle mogelijkheden voor uw woning.

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's