Kunststof kozijnen in Noordwijk

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Noordwijk? Dan zijn kunststof kozijnen misschien precies wat u zoekt. Want kunststof levert het hele jaar door dezelfde prestaties. En zeker voor uw woning aan de kust is dat een fijn idee. Zon wind en water krijgen geen kans.

Zon zee en strand

De kunststof kozijnen kunnen wat hebben. Ze zijn bestand tegen schokken en weren behalve wind en water ook uv-stralen. Bij een fikse regenbui en bij zomerse hitte, kunststof kozijnen zijn een constante factor in ieder seizoen. En zeker aan de kust zijn dat de weerselementen waar uw woning mee te maken heeft. Voor uw kozijnen duurzame kwaliteit die jarenlang meegaat.

Referenties in Noordwijk

Naast verschillende panden direct aan de boulevard, zijn de Ploeg kunststof kozijnen ook in vele particuliere woningen in Noordwijk met succes toegepast. En direct aan de boulevard ervaren de gasten van hotel De Baak Seaside het comfort van kunststof. Bij de Boschflat in Noordwijk is de entree volledig door ons vernieuwd en eerder werden hier de kozijnen al door ons vervangen. Wilt u meer referenties in Noordwijk? Wij informeren u graag.

Offerte aanvragen

Onderhoudsgemak

Schilderen en oliën behoren definitief tot het verleden. Dat levert bij de montage al kostenvoordeel op. Tel daar alle jaren bij op waarin de profielen zonder extra onderhoud een onstuimig klimaat trotseren en het antwoord is duidelijk. Lage onderhoudskosten en gemak: dat is kunststof zonder zorgen.

Voor iedereen

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Afspraak maken

Andere steden en regio's

Woont u in Leiden, bekijk dan ook onze Ploeg kozijnen in Leiden

Woont u in Sassenheim, bezoek dan ook onze Ploeg kozijnen in Sassenheim

Woont  u in Oegstgeest, ga dan ook naar onze Ploeg kozijnen in Oegstgeest