Kunststof kozijnen in Haarlem

Bent u voor uw woning in Haarlem op zoek naar kunststof kozijnen? Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning of een monumentaal pand, voor iedere woning zijn de onderhoudsvriendelijke kozijnen een oplossing. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen.

Haarlem

Ploeg kozijnen is gevestigd in Nieuw-Vennep aan de N207. Vanuit Haarlem rijdt u binnen 25 minuten met de auto via de A5 of A4 of binnendoor naar Nieuw-Vennep. Letterlijk onder de rook van Schiphol. In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Onze adviseur maakt ook graag een afspraak bij u thuis. Zo kunt u ter plaatse uw wensen bespreken en direct laten zien. Onze adviseur heeft veel kennis en ervaring om u een maatadvies te geven over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen bij uw woning.

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Kwaliteit

Het Houtlook kozijn (HVL) met zijn rechte verbindingen combineert de vele voordelen van kunststof met de uitstraling van een houten kozijnen. Hierdoor is dit kozijn bijzonder geschikt voor karakteristieke panden en stijlvolle gevels. . Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie. Ploeg kozijnen is sinds 1980 een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij hebben veel kennis en ervaring in renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van kozijnen.

Wilt u weten welke kleur kozijnen het beste passen bij uw woning? Upload uw foto en bekijk het met onze kleurensimulator. Of kom langs in onze showroom in Nieuw-Vennep

Referenties in Haarlem

Bij diverse woningen in Haarlem en omstreken hebben wij inmiddels naar volle tevredenheid kunststof kozijnen gemonteerd. Bekijk onze referenties en de reacties van onze klanten via klanten vertellen.nl

Andere steden en regio's

Woont u in Amsterdam, ga dan naar onze Ploeg kozijnen in Amsterdam

Woont u in Badhoevedorp, bekijk dan onze Ploeg kozijnen in Badhoevedorp