Kunststof kozijnen in Badhoevedorp

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Badhoevedorp? Denkt u dan eens aan de onderhoudsvriendelijke mogelijkheden van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Voor uw woning in Badhoevedorp bieden wij zeker een kozijn. Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Badhoevedorp

Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Sinds 1980 zijn wij een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij hebben veel kennis en ervaring in renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van kozijnen. Maar ook bij het renoveren van dakkapellen, nieuwe kunststof schuifpuien en serres. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen. Met zo’n 20 minuten reistijd bent u in Nieuw-Vennep, gevestigd aan de N207. Schiphol en de Ringvaart zijn letterlijk bij ons om de hoek.

Het juiste glas voor uw woning

Hebt u last van lawaai van bijvoorbeeld vliegtuigen?Wilt u meer privacy? Hebt u het soms te warm of niet warm genoeg? Voelt u zich beschermd en veilig? Het juiste glassoort kan voor u de oplossing In combinatie met nieuwe kunststof kozijnen kiest u voor het glas dat past bij uw woonwensen. U kunt kiezen uit veel opties; zonwerend, geluidswerend of brandwerend tot mat glas of zelfs glas in lood. Wij helpen u graag de keuze te maken die past bij uw wensen.

Advies

In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur over alle mogelijkheden voor uw woning. Onze adviseur komt op afspraak graag bij u thuis in Badhoevedorp om u op maat te kunnen adviseren over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw huis.

Offerte aanvragen

Besparen

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door kunststof kozijnen te laten installeren? Gebruik dan onze energiecalculator. Of kom langs in onze showroom in Nieuw-Vennep.

Referenties in Badhoevedorp

Voor diverse klanten in Badhoevedorp hebben wij inmiddels naar volle tevredenheid kunststof kozijnen geplaatst. Bekijk onze referenties en de  reacties van onze klanten via klanten vertellen.nl

Andere steden en regio's

Woont u in Amsterdam, ga dan naar onze Ploeg kozijnen in Amsterdam

Woont u in Haarlem, bekiijk dan onze Ploeg kozijne in Haarlem