Kunststof kozijnen in Alphen aan den Rijn

Ook in Alphen aan den Rijn kunt u vertrouwen op de kwaliteit en expertise van Ploeg Kozijnen; sinds 1980 een van de modernste producenten van kunststof kozijnen in Nederland. Wij helpen u bij renovaties, nieuwbouwprojecten en het vervangen van oude kozijnen. Maar ook bij het plaatsen van dakkapellen, schuifpuien en serres.

Waarom kiezen voor kunststof?

Kunststof kozijnen zijn allang niet meer de onaantrekkelijke witte kozijnen van vroeger. Ploeg Kozijnen maakt in haar eigen fabriek luxe houtlook kozijnen. Deze zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen van kunststof: ze gaan meer dan 30 jaar mee en gemakkelijk in onderhoud (afnemen met een doekje is vaak al voldoende!). De kozijnen hebben ook een hoge isolatiewaarde, wat uw energiebesparing én portemonnee ten goede zal komen. Door onze toegepaste technieken zijn onze kunststof kozijnen wind- en waterdicht. U hebt de keuze uit kunststof profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door kunststof kozijnen te laten installeren? Gebruik dan onze energiecalculator. Of kom langs in onze showroom in Nieuw-Vennep.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

Informatie aanvragen

Alphen aan den Rijn en omgeving

Ploeg kozijnen is gevestigd in Nieuw-Vennep aan de N207. Vanuit Alphen aan den Rijn bent u in 25 minuten met de auto in Nieuw-Vennep. In onze zeer uitgebreide showroom krijgt u deskundig advies van onze adviseur. Ook een afspraak bij u thuis in Alphen aan den Rijn of omgeving is natuurlijk mogelijk. Onze adviseur kan u dan op maat op locatie adviseren over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen bij uw woning.

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Ploeg kozijnen u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg Kozijnen.

Andere steden en Regios's

Woont u in Nieuwkoop, bekijk dan onze Ploeg kozijnen in Nieuwkoop