Kunststof kozijnen in Leiden

Staat u woning in Leiden en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Dan bent u bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste producenten van hoogwaardige kunststof producten. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies.

Ervaring in Leiden

Bij veel verschillende typen woningen in Leiden zijn de kunststof kozijnen van Ploeg gemonteerd. En daarmee genieten de bewoners van het comfort van kunststof; nooit meer schilderen, tochtvrij, energiebesparend en inbraakwerend. Bij Tuinstadwijk Leiden zijn zelfs 252 woningen voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Deze woningen zijn onder architectuur gerenoveerd.

Advies aan huis

Om u te adviseren in de mogelijkheden voor uw woning komt onze adviseur graag bij u thuis in Leiden. Op deze manier kan hij ter plekken de situatie bekijken. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Een klein half uurtje met de auto vanaf Leiden. In onze showroom staat alles op ware grootte gepresenteerd, waardoor u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Voor iedereen

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich richt op grootschalige bouwprojecten.

Andere steden en regio's

Woont u in Oegstgeest, bekijk dan ook onze Ploeg kozijnen in Oegstgeest

Woont u in Noordwijk, bezoek dan ook onze Ploeg kozijnen in Noordwijk