Showroom

Kan ik zonder afspraak de showroom bezoeken?

Wilt u de showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken, loop gerust bij ons binnen. 

Openingstijden van de showroom:

    • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
    • Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Voor een bezoek aan onze showroom, het maken of bespreken van een offerte, bent u met of zonder afspraak van harte welkom. Als u een afspraak maakt, weet weet u zeker dat onze adviseur beschikbaar is om uw wensen te bespreken. Een afspraak maken kan telefonisch of online.

 

Zijn er ook andere mogelijkheden om advies te krijgen dan in de showroom?

Het is ook mogelijk om u telefonisch of via beeldbellen te informeren en uw vragen te beantwoorden. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Hiervoor plannen wij dan op afspraak een telefonisch adviesgesprek met onze adviseur in. De adviseur kan ook bij u thuis langskomen voor een adviesgesprek.

Via de contactpagina op onze website kunt u een formulier invullen. Dit kan 24 uur per dag, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie, een offerte of om een telefonische afspraak te maken. Tijdens onze werkdagen (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur) nemen wij hiervoor contact met u op. 

Stuurt u bij uw aanvraag zoveel mogelijk informatie mee, zoals foto’s van de buitenzijde en globale afmetingen van de betreffende kozijnen. Op deze manier kan onze adviseur een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en mogelijkheden. U kunt deze informatie desgewenst ook mailen naar advies@ploegkozijnen.nl

Kan ik een afspraak maken met een adviseur bij mij thuis?

Een eerste afspraak plannen wij over het algemeen in de showroom. Op die manier kunt u het assortiment zelf goed bekijken.

Hebt u de voorkeur voor een afspraak met onze adviseur bij u thuis? Bespreekt u dit gerust met onze medewerkers tijdens het plannen van uw afspraak.