Montage

Wie monteert de kunststof kozijnen?

Onze kunststof kozijnen worden gemonteerd door onze eigen professionele monteurs, medewerkers van Ploeg kozijnen.

De monteurs van Ploeg Kozijnen

  • Werken volgens de richtlijnen van het VKG.
  • Zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat.
  • Zijn gewend om bij u, als particulier, thuis te werken en nemen de nodige maatregelen om uw vloerbedekking, meubels en andere eigendommen te beschermen.
  • Zijn klantgericht.
  • Denken met u mee.
  • Zorgen dat aan het einde van de dag uw huis opgeruimd en wind- en waterdicht is.
Hoe worden de oude kozijnen verwijderd?

De oude kozijnen worden met zorg verwijderd. We beginnen met het verwijderen van het glas en daarna zagen we de kozijnen voorzichtig in om deze te kunnen verwijderen. U kunt ervan uit gaan dat wij de muren en vloer rondom de kozijnen niet beschadigen.

Ons doel is dat u aan het einde van de montagedag direct kunt genieten van het comfort van uw nieuwe kozijnen. U blijft nooit met een ‘gat’ in uw muur achter. Ook niet als wij meerdere dagen bij u aan het monteren zijn. Wat we niet kunnen voorkomen is stof, dus als we weg zijn zult u dat nog wel aantreffen. Het afvoeren van het afval van uw oude kozijnen is inbegrepen bij uw opdracht. Onze monteurs nemen dit of aan het einde van de dag op hun aanhanger mee terug, of er wordt een afvalcontainer geplaatst.

Wat gebeurt er met het afval?

Het afval voeren we af, tenzij er dingen zijn die we niet mee mogen nemen, zoals asbesthoudende materialen. Daarbij sorteren wij het afval om zo veel mogelijk te recyclen. Afhankelijk van de hoeveelheid afval voeren onze monteurs dit zelf af, of we maken gebruik van een afvalcontainer die bij uw woning wordt geplaatst. Het afvoeren van het afval van uw oude kozijnen is inbegrepen bij uw opdracht.

We zorgen ervoor dat als we rommel maken, dat we alles gelijk weer opruimen.Ons doel is dat u zo min mogelijk rommel hebt in huis.

Recycling

Bij ons bedrijf in Nieuw-Vennep wordt al het afval gescheiden in onze milieustraat. U kunt hierbij denk aan glas, kunststof restmateriaal, bouwafval, karton, papier etc. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoe ziet mijn huis eruit aan het einde van de werkdag?

U kunt erop rekenen dat u aan het einde van de werkdag direct kunt genieten van de nieuwe kunststof kozijnen. Ieder kozijn wat verwijderd wordt, wordt dezelfde dag nog netjes afgewerkt. U blijft nooit met een zonder kozijn in uw muur achter. Ook niet als wij meerdere dagen bij u aan het monteren zijn. Onze monteurs zorgen ervoor dat aan het einde van de dag uw huis opgeruimd en wind- en waterdicht is. Wat we niet kunnen voorkomen is stof, dus als we weg zijn treft u dat nog wel aan.

Moet ik schoonmaken na de montage?

De monteurs van Ploeg kozijnen hebben veel ervaring in het monteren bij u, als particulier en nemen de nodige maatregelen om uw vloerbedekking, meubels en andere eigendommen te beschermen. Wat we niet kunnen voorkomen is stof, dus als we weg zijn treft u dat nog wel aan.  Als uw nieuwe kunststof kozijnen zijn gemonteerd, hoeft u alleen nog maar de ramen te zemen en even rondom het nieuwe kozijn schoon te maken. Daarnaast misschien even de ruimte waarin gewerkt  is stofzuigen, maar daarna kunt u genieten  van het comfort van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Hoe laat starten de monteurs?

Onze monteurs arriveren op de eerste montagedag tussen 7:30 uur en 8:00 uur bij u thuis. Eventuele extra montagedagen werken zij vanaf 7:00 uur. Iedere montagedag zorgen zij er om 16:00 uur voor dat alles netjes bij u achtergelaten wordt en vertrekken zij naar Ploeg kozijnen.

Hoe lang duurt de montage?

Hoe lang de montage duurt is afhankelijk van het aantal kozijnen dat bij u wordt gemonteerd. Voor de montage kan één dag of meerdere dagen ingepland wordden. Vanzelfsprekend wordt u hier vooraf over geïnformeerd, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden.