Schuifpuien

Hoe werkt een schuifpui?

Onze schuifpuien zijn gemakkelijk te bedienen; Dankzij een simpele beweging met de handgreep verschuift u deze moeiteloos. Een soepele en lichte bediening. De schuifpui heeft een lage instap en indien gewenst een aluminium slijtstrip op de onderdorpel.

In onze showroom kunt u de werking van een schuifpui zelf testen. Hiervoor hebben wij een tweedelige, driedelige en zelfs vierdelige schuifpui op ware grootte in de showroom opgenomen.

Welke extra mogelijkheden zijn er voor het glas van de schuifpui?

Voor het glas in de schuifpui heeft u verschillende mogelijkheden. Vanuit het oogpunt van veiligheid is het belangrijk dit glas uit te voeren als gelaagd glas. Dit voorkomt dat bij glasbreuk stukken glas naar beneden vallen. Het glas blijft gehecht aan een folie waardoor u geen letsel oploopt.

Andere mogelijkheden waaraan u kunt denken: HR++ of Triple, zonwerend, thermisch isoleren, inbraak- en letselwerend, geluidswerend, easy-to-clean, allemaal functies die mogelijk zijn bij glas (afhankelijk van uw wensen en de situatie van uw woning).

Waarom kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren?

De keuze voor een schuifpui of openslaande deuren is een persoonlijke keuze waarbij het belangrijk is uw wensen en de mogelijkheden van uw woning en tuin op een rijtje te zetten.

Hebt u weinig ruimte op uw terras of balkon, overweeg dan een schuifpui. Speelt de beschikbare ruimte geen rol, dan kunt u kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren.

Deze tip op onze website geeft u hier nog meer informatie over.