Deuren

Kan ik ook bij jullie een deur aanschaffen bij het deurkozijn?

Wij bieden u een enorm assortiment deuren waaruit u zelf uw voordeur, achterdeur of openslaande deuren kunt samenstellen. Voor het plaatsen van een kunststof deur is het wel altijd nodig om zowel de deur als het kozijn te vervangen. Onze deur sluit namelijk het beste aan op ons eigen kozijn. Bij een ander kozijn komt de profilering niet overeen, waardoor de deur niet aansluit op het kozijn.

Uit welke opties kan ik kiezen voor mijn deur?

Bij onze deuren vindt u diverse stijlen; zo kunt u kiezen uit nostalgisch of juist moderne deur. Maar ook deuren met glaspanelen behoort tot uw keuzemogelijkheden.

Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

- Kleuren;
- D
ecorfolies;
- G
las HR++ of Triple met diverse opties;
- Figuurglas - uitgebreid assortiment
- Glas-in-lood;
- Onderdorpels;
- Sierbeslag;
- Hang- en sluitwerk (PKVW);

U hebt dus altijd een deur die bij u past. Onze kunststof deuren zijn verkrijgbaar als voordeur, maar ook als achterdeur of tuindeur.

Zijn de deuren inbraakwerend?

Onze deuren zijn zeker verhoogd inbraakwerend volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Alle deuren zijn voorzien van inbraakwerende 5-puntsluiting waardoor dieven en inbrekers het extra moeilijk wordt gemaakt.

De Kerntrekmethode is een veelgebruikte inbraakmethode die snel en effectief werkt, u kunt zich tegen deze methode beschermen door een cilinder of veiligheidsbeslag toe te passen voorzien van Kerntrekbeveiliging.

Meer lezen over hoe u van uw woning een veilige woning kunt maken met Politiekeurmerk Veilig Wonen.