Kunststof kozijnen in Sassenheim

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning of bedrijfspand in Sassenheim?  Met kunststof kozijnen bent u voor tientallen jaren klaar. Voor nieuwbouw en renovatie, tijdloos in design, duurzaam en vrij van groot onderhoud.  Dat is één keer aanschaffen en jaren en jaren onderhoudsvriendelijk comfort.

Bouwjaar woning

Kunststof kozijnen zijn de onderhoudsvriendelijke oplossing voor ieder pand in de Sassenheim. Het maakt niet van welk bouwjaar uw woning is. Met de profielkeuzen van onze kunststof kozijnen, kiest u het profiel dat perfect matcht met uw woning. Of u nu kiest voor het vlakke Flex profiel, het verdiepte Royal profiel of het blokprofiel Retro, de profielen integreren naadloos in ieder ontwerp.

Referenties in Sassenheim

In Sasssenheim monteerde wij bij diverse woningen onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Bij de referenties op onze site kunt u kozijnen in Sassenheim en omgeving bekijken. Leest u ook wat onze klanten vertellen over Ploeg kozijnen en overtuig u zelf.

Afspraak maken

Persoonlijk advies

Iedere woning is voor ons maatwerk. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw huis. Dat kan geheel vrijblijvend bij u thuis in Sassenheim. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Nieuw-Vennep aan de N207, nog geen kwartiertje rijden met de auto.

Andere steden en regio's

Woont u in Oegstgeest, ga dan naar onze Ploeg kozijnen in Oegstgeest

Woont u in Noordwijk, ga dan naar onze Ploeg kozijnen in Noordwijk