Kunststof kozijnen in Oegstgeest

Of u nu woont in een nieuwbouw woning, woning uit de jaren ’80 of een karakteristiek pand in Oegstgeest, kunststof kozijnen zijn er in vele soorten en maten. En altijd onderhoudsvriendelijk. Voor iedere woning is er een kunststof kozijn. Van strak modern, tot authentiek en nostalgisch. Met houtnerf en hout look verbinding (HVL) niet meer van hout te onderscheiden.

Nieuwbouw en renovatie

Voor nieuwbouw en renovatie in Oegstgeest, kunststof kozijnen zijn tijdloos, duurzaam, vrij van groot onderhoud en perfect isolerend. Keuzemogelijkheden te over: voor strakke hedendaagse ontwerpen en voor de meer klassieke architectuur. Ook de kleur en afwerking kunt u geheel laten aansluiten bij uw visie. De kunststof kozijnen combineren fijne details met de vereiste stevigheid voor maximale lichtinval.

Open uw deur in Oegstgeest

De kunststof deuren bieden u een rijk assortiment om uit te kiezen. Zo bieden wij voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren die wij produceren in onze eigen fabriek. En daarnaast de zogenaamde vleugeloverdekkende voordeuren met keuze uit modern, klassiek en nostalgie.

Makkelijk te bereiken

De showroom van Ploeg kozijnen is vanuit Nieuw-Vennep via de A44 makkelijk te bereiken. Met de  auto staat u binnen 20 minuten bij ons voor de deur. Onze adviseur komt op afspraak ook graag bij u thuis. Zo kan hij u perfect adviseren over alle mogelijkheden voor uw woning.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen