Ervaring luchtdicht bouwen

Ploeg kozijnen heeft in de praktijk bij nieuwbouw woningen uitstekende testresultaten behaald op het gebied van luchtdicht bouwen.. Met kunststof kozijnen neemt het aantal energiezuinige nieuwbouw woningen aanzienlijk toe. Zo hebben wij meegewerkt aan een pilot project waarbij bewoners een woning hebben gekocht waarbij in het koopcontract is vastgelegd dat ze gegarandeerd 30 jaar niet meer dan een x-bedrag aan energie gaan verstoken. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag voor de toepassing van kunststof kozijnen bij luchtdicht bouwen.

Kunststof Kozijnen De Draai Heerhugowaard

De Draai in Heerhugowaard

In Heerhugowaard wordt bij nieuwbouwlocatie De Draai de komende jaren een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen gerealiseerd. In opdracht van Henselmans bouwbedrijf monteerde wij de kozijnen in het “luchtdicht bouwen“ principe kleiner dan QV-10 = 0,40.

Hof van Oranje – Noord Scharwoude

In Noord Scharwoude is een klein appartementencomplex gebouwd ‘Hof van Oranje’. Deze appartementen zijn gebouwd met kwalitatief goede en duurzame materialen en installaties. En dit komt tot uiting in onder andere de hoogwaardige isolatie in de gevels, het dak en de vloeren zorgen voor zowel comfort en een lage energierekening. De kozijnen zijn gemonteerd volgens het principe van luchtdichtbouwen.

Het Groene Kruid – Heerhugowaard

In een van de grootste energie-neutrale wijken van de wereld, project Het Groene Kruid in Heerhugowaard realiseerde Henselmans Bouwbedrijf 24 Timpaan Verandawoningen®. Deze unieke woningen voldoen aan de hoogste bouwtechnische criteria en zijn daardoor laag energievragend, onderhoudsarm, bieden het hoogste wooncomfort en een gezond leefklimaat. De montage van de kunststof kozijnen volgens het principe luchtdichtbouwen leveren hun bijdrage aan de laag energievragende woning. Uit de testresultaten van Koppen Vastgoed is een Qv-10 van 0,26 gekomen.

Timpaan woningen te Utrecht

In Utrecht, De Meern realiseerde Vergeer Bouw een kleinschalige nieuwbouwwijk Slingerak. De voorgevel van de Timpaan woningen bestaat in zijn geheel uit kunststof kozijnen ingevuld met glas en colorbel. De kunststof kozijnen zijn gemonteerd volgens het principe luchtdicht bouwen.

Twee Onder Een Kap Woning Luchtdichtbouwen 800 600 C1 C C

Nieuwbouw dubbel woonhuis Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn bouwde Vink en Veenman een dubbel woonhuis. De kunststof kozijnen bij deze woningen zijn uitgevoerd volgens het concept ‘luchtdichtbouwen’. Door aanvullende maatregelen te treffen in de productie en de montage kunnen we de lichtdichtheid van de kozijnen bevorderen en de luchtlekkage ervan verder doen afnemen.

Referenties luchtdicht bouwen