EcoClear beglazing

Duurzaam wonen? Ploeg kozijnen!

In 2020 willen we allemaal ongetwijfeld bepaalde zaken slimmer aanpakken. In dat kader in dit artikel enkele tips waar zowel het milieu als uzelf een stuk beter van wordt.

Lees meer

Sluiting met kerntrekbeveiliging bij deur in Alphen aan den Rijn

Woning winterklaar maken: 3 tips

Het is volop herfst en voor we het weten alweer winter. Inbrekers worden actiever en ook beslaan uw ramen mogelijk vaker aan de buitenkant. En waar komt die tocht ineens vandaan? Hoe maakt u uw woning klaar voor de koude, donkere dagen? Drie tips!

Lees meer

Referenties en klantfoto's Ploeg kozijnen

Bij Ploeg kozijnen hechten we veel waarde aan referenties vanuit onze klanten. Niet alleen omdat ze ons trots maken op ons werk, maar ook omdat ze u als nieuwe klant op de mooiste ideeën kunnen brengen. Kijk gerust eens rond tussen onze referenties of klantfoto’s!

Lees meer

Winterkorting bij Ploeg kozijnen

Trends kunststof kozijnen

Steeds meer kiezen mensen ervoor om hun woning te verbeteren met een verbouwing. Voor het verbeteren van de woning  is het zeker verstandig om ook kritisch te kijken naar de kozijnen van de woning. Wat zijn de trends op het gebied van kozijnen?

Lees meer

De woning van uw dromen bouwen? Kies de kozijnen die hierbij passen.

Kiezen van kozijnen voor nieuw bouwen van een huis

Het grote voordeel van zelf een huis (laten) bouwen is dat u de woning helemaal kunt laten ontwerpen en bouwen zoals u dat wilt. Met als eindresultaat uw eigen droomhuis. Natuurlijk kiest u dan die ramen en deuren die passen bij uw ideale woning.

Lees meer

Overige Tips