Condens op de buitenkant van de ramen, waar komt dit door?

Condens op buitenkant ramen

Kunststof kozijnen zijn in combinatie met hoogrendementsglas super isolerend. Wist u dat deze condensvorming aantoont dat u prima isolerende beglazing in uw woning heeft?

Lees meer

Investeren in kozijnen met de energiebespaarlening

Energiebespaarlening voor uw Ploeg kunststof kozijnen

Treft u graag energiebesparende maatregelen, goed voor milieu én portemonnee? En overweegt u te investeren in kunststof kozijnen? Weet dan dat de Energiebespaarlening bestaat. Hiermee wordt de aanschaf van kunststof kozijnen met HR++ of triple glas nóg aantrekkelijker.

Lees meer

Het team van Ploeg kozijnen, alle medewerkers in 2019

6 x Daarom werken bij Ploeg kozijnen

In 2020 bestaat Ploeg kozijnen 40 jaar. We groeiden uit tot een gerenommeerde organisatie met zo’n 150 medewerkers in dienst. Ook dit jaar vieren collega's hun 5-, 12,5- of zelfs 25-jarig jubileum. Zelf deel uitmaken van onze hechte Ploeg? Er staan nog functies open! 

Lees meer

Referenties en klantfoto's Ploeg kozijnen

Bij Ploeg kozijnen hechten we veel waarde aan referenties vanuit onze klanten. Niet alleen omdat ze ons trots maken op ons werk, maar ook omdat ze u als nieuwe klant op de mooiste ideeën kunnen brengen. Kijk gerust eens rond tussen onze referenties of klantfoto’s!

Lees meer

Schuifpui of openslaande deuren

Denkt u na over een schuifpui of openslaande deuren en twijfelt u nog welke keuze het beste aansluit bij uw wensen? Dan is het handig om een en ander op een rij te zetten. Met dit artikel helpen wij u zoveel mogelijk op weg als het gaat om de keuze tussen een schuifpui of openslaande deuren.

Lees meer

EcoClear beglazing

Duurzaam wonen? Ploeg kozijnen!

In 2020 willen we allemaal ongetwijfeld bepaalde zaken slimmer aanpakken. Denk aan het verduurzamen van onze woning. In dit kader enkele tips waar zowel het milieu als uzelf een stuk beter van wordt. Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Overige Tips