Buitenkant kunststof kozijnen

Referenties en klantfoto's Ploeg kozijnen

Bij Ploeg kozijnen hechten we veel waarde aan referenties vanuit onze klanten. Niet alleen omdat ze ons trots maken op ons werk, maar ook omdat ze u als nieuwe klant op de mooiste ideeën kunnen brengen. Kijk gerust eens rond tussen onze referenties of klantfoto’s!

Lees meer

Winterkorting bij Ploeg kozijnen

Trends kunststof kozijnen

Steeds meer kiezen mensen ervoor om hun woning te verbeteren met een verbouwing. Voor het verbeteren van de woning  is het zeker verstandig om ook kritisch te kijken naar de kozijnen van de woning. Wat zijn de trends op het gebied van kozijnen?

Lees meer

De woning van uw dromen bouwen? Kies de kozijnen die hierbij passen.

Kiezen van kozijnen voor nieuw bouwen van een huis

Het grote voordeel van zelf een huis (laten) bouwen is dat u de woning helemaal kunt laten ontwerpen en bouwen zoals u dat wilt. Met als eindresultaat uw eigen droomhuis. Natuurlijk kiest u dan die ramen en deuren die passen bij uw ideale woning.

Lees meer

Duurzaam leven is het mantra van Job Grovenstein

Duurzamer leven is niet zo moeilijk

Duurzamer leven; hoe pak je het aan wanneer je werkelijk wilt overschakelen naar een duurzame leefstijl? Job Grovestein heeft zijn woning grotendeels zelf verduurzaamd. Praktijktips van een ervaringsdeskundige.

Lees meer

Energiebesparen, isolatie, kunststof kozijnen en andere tips om je woning te verbeteren

10 tips om je woning te verbeteren

Er kunnen diverse redenen zijn om in je woning te investeren. Wellicht is er achterstallig onderhoud of wil je een reeds goed onderhouden woning verder verbeteren. In gesprek met Martien Akerboom komen diverse besparingen aan de orde: van kunststof kozijnen tot isolatie en zonnepanelen.

Lees meer

Overige Tips