Referenties en klantfoto's Ploeg kozijnen

Bij Ploeg kozijnen hechten we veel waarde aan referenties vanuit onze klanten. Niet alleen omdat ze ons trots maken op ons werk, maar ook omdat ze u als nieuwe klant op de mooiste ideeën kunnen brengen. Kijk gerust eens rond tussen onze referenties of klantfoto’s!

Lees meer

Schuifpui of openslaande deuren

Denkt u na over een schuifpui of openslaande deuren en twijfelt u nog welke keuze het beste aansluit bij uw wensen? Dan is het handig om een en ander op een rij te zetten. Met dit artikel helpen wij u zoveel mogelijk op weg als het gaat om de keuze tussen een schuifpui of openslaande deuren.

Lees meer

EcoClear beglazing

Duurzaam wonen? Ploeg kozijnen!

In 2020 willen we allemaal ongetwijfeld bepaalde zaken slimmer aanpakken. Denk aan het verduurzamen van onze woning. In dit kader enkele tips waar zowel het milieu als uzelf een stuk beter van wordt. Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Subsidie voor energiebesparende isolatiemaatregelen

Per 2 september 2019 is opnieuw de subsidieregeling voor energiebesparende isolatiemaatregelen (de SEEH-regeling) van kracht gegaan. Bedoeld voor particuliere woningeigenaren en VvE’s. Wat betekent dit voor u als particuliere of zakelijke klant?

Lees meer

Winterkorting bij Ploeg kozijnen

Trends kunststof kozijnen

Steeds meer kiezen mensen ervoor om hun woning te verbeteren met een verbouwing. Voor het verbeteren van de woning  is het zeker verstandig om ook kritisch te kijken naar de kozijnen van de woning. Wat zijn de trends op het gebied van kozijnen?

Lees meer

Sluiting met kerntrekbeveiliging bij deur in Alphen aan den Rijn

Woning winterklaar maken: 3 tips

In de winter worden inbrekers actiever, en ook beslaan uw ramen mogelijk vaker aan de buitenkant. Hoe kan dat? En waar komt die tocht ineens vandaan? Hoe maakt u uw woning klaar voor de koude, donkere dagen die volgen? Wij geven u in dit artikel graag drie tips!

Lees meer

Overige Tips