Zandvoort

Doctor C.A. Gerkestraat

Bij deze volledige renovatie is zo goed als de hele woning gestript. De muren en het plafond gingen eruit, kamers werden heringedeeld, de juiste isolatie werd geregeld, een extra badkamer geïnstalleerd en de kozijnen werden vervangen door kunststof exemplaren. Zoveel mogelijk authentieke elementen zijn behouden.

Uitvoering

De toegepaste kunststof profielen zijn van het merk Deceuninck. De kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Zendow Flex. Kozijnen en draaidelen zijn op diverse plekken voorzien van Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. De draaikiepramen zijn uitgevoerd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Kleur

De kozijnen en draaidelen aan de buitenzijde zijn uitgevoerd in de kleuren crème wit houtnerf (RAL 9001). De kozijnen en draaidelen aan de binnenzijde hebben de kleur crème wit glad (RAL 9001). 

De kleur van de voordeur buitenzijde is crème wit 1096 houtnerf (RAL 9001). De binnenzijde heeft de kleur crème wit 0096 glad (RAL 9001).

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. In de voordeur is het toegepaste glas HR++ figuurglas, type Nylon blank gehard 4-15-33.1 gelaagd/veiligheidsglas.

De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. 

Raamdecoratie

De jaloezieën tussen het glas (Screenline) kunnen kantelen en zijn optrekbaar (handmatig, met een koord). De kleur van de jaloezieën is Zilver S157.

Let op: wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen. De raamdecoratieproducten worden bevestigd zonder boren of schroeven!