Voorhout

Snoeklaan

Bij deze woning in Voorhout aan de Snoeklaan zijn de bestaande houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De draaidelen (ramen die open kunnen) zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal Premium.

De Ploeg Premium ramen en deuren zijn versterkt met de glasvezels en voorzien van de unieke en innovatieve Linktrusion-technologie. Hierdoor overtreffen deze ramen de strengste normen voor lage energiewoningen. Deze kozijnen isoleren 35% beter. Dankzij deze innoverende isolatietechniek zijn de fijne profielen ook nog eens sterk genoeg om driedubbel glas te dragen.

Voor deze kozijnen is gekozen voor de kleuren crème wit (RAL 9001) en donkergroen (RAL 6009). De buitenkant van de kozijnen is daarnaast uitgevoerd met houtnerfstructuur.

De nieuwe achterdeur en voordeur uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Deze deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning. Het hang- en sluitwerk van deze deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters toegepast van het type Fitstream. De FitStream is standaard zelfregelend en geeft naast een hoog comfort ook een aanzienlijke EPC-reductie. De draaikiepramen zijn daarnaast voorzien van inzethorren, waarbij het frame dezelfde kleur heeft als het kozijn.

De kozijnen zijn voorzien van Triple glas (driedubbel glas). Triple glas isoleert twee keer zo goed als dubbel isolatieglas. Waar vereist volgens de NEN 3569 regeling (Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas) is gelaagd veiligheidsglas toegepast.