Voorhout

Hooghkamer

In het hart van de Bollenstreek wordt in Voorhout een prachtig nieuw woongebied ontwikkeld: 'Hooghkamer'. Een plan met veel ruimte, groen en water en een grote diversiteit aan woningen. Bij de ontwikkeling van Hooghkamer is veel aandacht besteedt aan kwaliteit en duurzaamheid. Voor 20 woningen produceerden en monteerden wij de kunststof kozijnen. Met als kenmerken: Retro, Hout Look Verbinding, 30 minuten brandvertragend.

De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte Retro profielserie Retro serie met houtlook verbinding (HVL). Bij deze nieuwbouw woningen is gekozen voor de kleur wit (RAL 9016) en aan de buitenkant voorzien van houtnerfstructuur. Een aantal kozijnen zijn 30 minuten brandwerend en voorzien van brandvertragend glas (ContraFlam Lite EW30). Daarnaast is veiligheid-beglazing is toegepast zoals omschreven in NEN 3569 en 6702.

Voor de voordeur is gekozen voor een vleugeloverdekkend paneel van Polytec. Het hang- en sluitwerk voldoen aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Bij deze woning is kwaliteit en duurzaamheid zeer belangrijk.  Dat uit zich in het hoogwaardige afwerkingsniveau en het gebruik van duurzame materialen bij de bouw. Verschillende woningen hebben een lagere EPC-norm (energielabel) dan wettelijk nodig is. De kunststof kozijnen hebben hier een belangrijk aandeel in.