Noordwijk

Binnenkant

Bij deze woning in Noordwijk zijn de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Met deze renovatie van de kozijnen is het onderhoud tot een minimum beperkt.

Uitvoering en kleur

Voor de nieuwe kozijnen is gekozen voor de uitvoering met een verdiepte profielserie Royal. Waar mogelijk zijn de kozijnen voorzien van de nieuwste technologie Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. Linktrusion is de innovatieve en unieke thermische versterking (kern uit hardschuim/ gerecycled pvc, met ingebouwd staaldraad). Deze versterking zorgt voor een sterke isolatiewaarde van uw kozijnen (tot 35% beter).

De kozijnen zijn uitgevoerd in de kleuren zuiver wit (RAL 9010) en antraciet grijs (RAL7016) en bovendien uitgevoerd met houtnerf structuur.

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. Waar vereist volgens de norm NEN 3569:2011 is doorval(letsel)veilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarnaast zijn de draaikiepramen uitgevoerd met een extra zomer/winterstand in het draaikiepbeslag.

Kunststof voordeur

De nieuwe kunststof voordeur is een Ploeg voordeur. Deze deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning.