Leiderdorp

Hotlant

Bij deze woning in Leiderdorp zijn de houten kozijnen in verschillende fasen vervangen door kunststof kozijnen. Door te kiezen voor het vervangen van de kozijnen in fasen, spreidt u de investering en verbouwing. In de eerste fase zijn de kozijnen aan de achterzijde van de woning vervangen. Twee jaar later waren de kozijnen aan de voorkant van de woning aan de beurt.

Uitvoering

De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. Waar mogelijk zijn de kozijnen voorzien van de nieuwste technologie Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. Linktrusion is de innovatieve en unieke thermische versterking (kern uit hardschuim/ gerecycled pvc, met ingebouwd staaldraad). Deze versterking zorgt voor een sterke isolatiewaarde van uw kozijnen (tot 35% beter).

Kleur en glas

De kozijnen zijn uitgevoerd in de kleuren crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009) en bovendien voorzien van houtnerf structuur. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters toegepast.  Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K).

Bij een van de kozijnen is gekozen voor een ScreenLine® (jaloezieën tussen het HR++ isolatieglas)  . Plikington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de jaloezie in de spouw van het isolatieglas is gemonteerd. De voordelen hiervan zijn: nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.

Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Gevelbekleding

De bestaande houten gevelbekleding is vervangen door onderhoudsvriendelijke kunststof gevelpanelen. Gekozen is voor Keralit kunststof gepotdekselde gevelpanelen in de kleur Crème wit (RAL 9001) met houtnerf structuur.

Raamdecoratie

Een aantal ramen zijn voorzien van inzethorren, waarbij het frame is uitgevoerd in dezelfde kleur als het raam (donker groen - RAL 6009).