Leiden

Spiegelkarper

Bij deze woning aan de Spiegelkarper zijn de kozijnen aan de voor en achterkant vervangen voor kunststof kozijnen. Daarmee is het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kleur van de kozijnen is uitgevoerd in crème wit (RAL 9001). De toegepaste panelen zijn geïsoleerde vlakke kunststof Sandwichpanelen.  De schuifpui is uitgevoerd in de profielserie Monorail. De kleur is crème wit (RAL 9001).

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. Bij Ploeg is er een ruim assortiment van glas die geheel aan te passen is.

Voordeur en achterdeur

Aan de achterkant van de woning is een schuifpui geplaatst. De Monorail is een hoogwaardige schuifpui met kindvriendelijke bediening. De achterdeur is gekozen uit het assortiment Ploeg achterdeuren en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Raamdecoratie

Bij de schuifpui is een Splendid Pliss hordeur met zonwerend gaas geplaatst. Dit is een frame dat eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden. Het frame is in dezelfde kleur geleverd als de buitenzijde van de kozijnen. De kozijnen aan de achterkant zijn voorzien van screens die elektrisch bedient worden.