Leiden

Hoge Rijndijk

Bij deze woning in Leiden aan de Hoge Rijndijk zijn de kozijnen aan de voor en achterkant vervangen. Daarmee is het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd.

Uitvoering en kleur

De kozijnen zijn uitgevoerd in de profielserie Retro. Dit profiel kenmerkt zich door de rechte vorm ofwel het blokprofiel. Dit profiel is altijd voorzien van de Hout Look Verbinding (HVL). Hierdoor zijn deze kozijnen niet van hout te onderscheiden. Voor de kozijnen is aan de buitenkant gekozen voor de kleur crème Wit (RAL 9001). De draaidelen zijn uitgevoerd in de kleur dennengroen (RAL 6009).

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++ glas. Aan de voorkant van de woning is het glas in lood glas gehandhaafd. Bij de voordeur is gekozen voor  figuurglas. Tevens is er aan de buitenzijde van het glas een extra sierrooster geplaatst. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Voordeur en achterdeur

Voor de voordeur is  gekozen uit het assortiment Polytec voordeurpanelen. Het hang- en sluitwerk van de deuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.