Leiden

Beppy Nooijstraat

Bij deze woning in Leiden zijn de kozijnen op de begane aan de voorkant en achterkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De kunststof zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kozijnen zijn uitgevoerd in de kleuren crème wit met houtnerf (RAL 9001) en staalblauw met houtnerf (RAL 5011). De binnenkant van de kozijnen is crème wit (RAL 9001). Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast. In de kozijnen is HR++ isolatieglas geplaatst.

De voordeur is een Ploeg voordeur type K101, geproduceerd door Ploeg kozijnen, voorzien van figuurglas en een ISOSTONE® kunststeen onderdorpel, kleur zwart. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), SKG**.

Om het ongedierte buiten de deur te houden is het draaikiepraam voorzien van een inzethor, frame in de kleur staalblauw houtnerf (RAL 5011). Daarnaast is als raamdecoratie voor de andere kozijnen type Latende (jaloezieën) geplaatst. Frame in dezelfde kleur als het kozijn aan de binnenkant (crème wit).