Haarlem

Cremerstraat

Bij dit appartement zijn de kozijnen aan de voorkant en achterkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. Deze renovatie is in twee fasen uitgevoerd.

De kozijnen aan de voorkant van de woning zijn uitgevoerd in het verdiepte profiel Royal in de kleur crème wit (RAL 9001). De kozijnen zijn bovendien uitgevoerd met de Hout Look Verbinding (HVL). De draaikiepramen zijn uitgevoerd met een extra zomer/winterstand in het draaikiepbeslag. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

Aan de achterkant van de woning zijn de openslaande deuren en achterdeur vervangen voor kunststof openslaande deuren en een kunststof achterdeur. Ook hier is gekozen voor de kleur crème wit. De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal met Hout Look Verbinding (HVL). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas en waar vereist is tweezijdig gelaagd veiligheids-/isolatieglas toegepast.

De openslaande deuren draaien in deze situatie naar binnen en hebben tevens een kiepstand.Bij de achterdeur zijn aan de buitenkant aluminium KT-R (smalle) scharnieren geplaatst.

Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast.