Amsterdam

Pikoletstraat

Bij deze referentiewoning in Amsterdam aan de Pikoletstraat is het kozijn en de voordeur aan de voorkant van de woning vervangen door een kunststof kozijn. Het kozijn dat van de begane grond tot en met de 1e etage loopt, is prominent aanwezig in de voorgevel van deze woning. Het vormt min of meer de volledige voorgevel.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleurencombinatie staalblauw (RAL 5011) en grijs (RAL 7001). De binnenkant van de kozijnen is crème wit (RAL 9001). De panelen tussen de kozijnen op de begane grond en 1e etage zijn geïsoleerde vlakke kunststof sandwichpanelen. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

Het hang- en sluitwerk in de draaikiepramen zijn uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). In deze draaikiepramen kunnen inzethorren zonder te boren en schroeven geplaatst worden. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters toegepast.

De voordeur is samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren (type K107) met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Deze deuren zijn naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. De kleur van de voordeur is staalblauw en het  HR++ figuurglas maakt deze voordeur helemaal compleet.