Amsterdam

Baden Powellweg

Renovatie appartementencomplex

De VvE van appartementencomplex Ackerstijn (Baden Powellweg te Amsterdam) nam PLOEG in de arm om de kozijnen van de achterzijde van het gebouw te renoveren. De bewonersvereniging had daarbij één belangrijke vraag: “kan de renovatie in fasen worden uitgevoerd“. Ook op dat vlak leverde PLOEG maatwerk door het project in deelorders op te splitsen.

De gevels op de bovenste drie etages zijn eerst vervangen. Gedurende de drie jaar daarna worden de overige verdiepingen aangepakt. Bij de renovatie van Ackerstijn heeft Ploeg het complete traject uit handen genomen. Van de communicatie met de bewoners tot het inmeten en de montage. Belangrijk is dat de bewoner zo min mogelijk hinder ondervindt en hun wensen gerespecteerd worden.

Ben Otte, penningmeester van de VvE Ackerstijn: “we zijn zeer te spreken over PLOEG. Niet alleen over hun flexibiliteit, maar ook over hun betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Over de weinige overlast die we hadden, waren we van te voren goed ingelicht. Als er iets was, was één telefoontje voldoende.