Een werkdag op de expeditie van Ploeg kozijnen is iedere dag weer anders. De hele dag door is het een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en medewerkers van andere afdelingen. Elke dag brengt andere logistieke uitdagingen met zich mee, waardoor jouw werk lekker afwisselend blijft.

Wat ga je doen?

Het magazijn is dagelijks van 6.00 uur tot 18.00 uur geopend. Samen met je collega’s zorg je er dagelijks voor dat alle logistieke werkzaamheden opgepakt worden. Of het nu in het magazijn is of buiten op het terrein, jullie zijn pas tevreden als alles weer klaar is. Zo houdt je je onder meer bezig met het:

 • laden & lossen van vrachtwagens;
 • opbouwen van bokken;
 • voorraadbeheer

Wie ben jij?

Als Magazijnmedewerker weet jij je prima staande te houden tussen de drukte op de expeditie. Je denkt mee en ziet waar verbeterpunten op de afdeling liggen. Je werkt veel samen met jouw collega’s in het magazijn en kan ook zelfstandig goed uit de voeten. Je bent 40 uur per week beschikbaar en:

 • hebt mbo werk- en denkniveau;
 • kan zo snel mogelijk starten;
 • beschikt over een heftruck rijbewijs (pré).

Wat bieden wij?

Jij bent de nieuwe kracht op onze Expeditie, daarom bieden we jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris van € 1.800,00 - €2.900 (afhankelijk van relevante werkervaring);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Bedrijfskleding;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke- en expeditiekantoor. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Jouw werkzaamheden vinden plaats op de Expeditie op ons nieuwe pand aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Expeditieleider
Owen den Outer Expeditieleider
Met zijn visie en kennis geeft Owen leiding aan de expeditie. Hij zet zich iedere dag in om het expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Brian van den Berg

Brian van den Berg

Logistiek Planner
Brian van den Berg Logistiek Planner
Brian zorgt voor een strakke transportplanning. Als Logistiek Planner coördineert hij de dagelijkse transportwerkzaamheden, zodat de aanhangers en bokken goed worden opgebouwd en iedereen van de juiste informatie wordt voorzien.
Marian Klunder

Marian Klunder

Administratief Medewerker Expeditie
Marian Klunder Administratief Medewerker Expeditie
Marian is de administratieve duizendpoot bij onze expeditie. Zij ondersteunt de magazijnchef met de administratieve werkzaamheden en is het aanspreekpunt voor onze monteurs.
Sander Trommelen

Sander Trommelen

Medewerker Productie
Sander Trommelen Medewerker Productie
Sander is Medewerker Productie en hij monteert alle variaties van onze kozijnen af met een enorme snelheid.