Word jij enthousiast van de woorden laden, lossen, ontvangst, opslag en registratie op de computer? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als Magazijnmedewerker bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep ben jij het aanspreekpunt bij alle inkomende goederen. Zodat onze fabriek soepel door kan produceren. Ook zorg je ervoor dat de geproduceerde kozijnen klaar staan voor transport.

Bekijk hieronder de video om een kijkje te nemen op onze productievloer.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze productie goed loopt. Hoe je dat doet? Door de kozijnprofielen goed te registreren in het voorraadsysteem. En ervoor te zorgen dat ze op het juiste moment op de juiste plek in ons magazijn liggen. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw collega’s van de productie. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit het:

 • uitvoeren van ingangscontrole;
 • laden en lossen van de kozijnen;
 • signaleren van verbeteringen in het productieproces.

Wie ben jij?

Heb je al ervaring in een magazijnomgeving en/of met kunststof? Top! Dat kunnen we goed gebruiken. De productie werkt volgens een strakke planning, dus je moet wel een beetje stressbestendig zijn. Je werkt nauwkeurig en stelt hoge eisen aan je werk. Verder:

 • heb je een technische mbo opleiding afgerond of ben je geïnteresseerd in productietechniek;
 • ben je van 7:00 – 16:00 uur beschikbaar;
 • werk je graag in teamverband.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe magazijn-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.320,00 – € 3.400,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Werkkleding van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • Opleidingsmogelijkheden en begeleiding in je werk.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Magazijnmedewerker werk je op onze productieafdeling aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Barry van der Zwet

Barry van der Zwet

Medewerker Productie
Barry van der Zwet Medewerker Productie
Barry is Medewerker Productie en een echte specialist op de 6-kops lasmachine. Barry is een opgewekte collega die altijd in is voor een praatje.
Koen Zwetsloot

Koen Zwetsloot

Medewerker Productie
Koen Zwetsloot Medewerker Productie
Koen is Medewerker Productie en hij monteert onze kunststof kozijnen af. Daarnaast heeft hij de afmontage van onze deuren ook volledig onder de knie.
Dennis Schilders

Dennis Schilders

Medewerker Productie
Dennis Schilders Medewerker Productie
Dennis is Medewerker Productie en zaagt op het voorbewerkingscentrum alle profielen voor onze kunststof kozijnen.
Paul Färber

Paul Färber

Kwaliteitscoördinator Productie
Paul Färber Kwaliteitscoördinator Productie
Alle kunststof kozijnen worden bij Ploeg geproduceerd op de productielocatie in Nieuw-Vennep, onder leiding van Paul Färber. Hij bewaakt daarbij de technische mogelijkheden, zodat u jarenlang plezier heeft van uw kunststof kozijnen. Paul is daarnaast betrokken bij de technische innovaties binnen Ploeg kozijnen.