Ploeg start 2018 met uitbreiding Management Team

Ploeg kozijnen is het jaar 2018 gestart met de uitbreiding van het Management Team (MT). Per 1 januari is Martien Akerboom als montagemanager toegetreden tot het MT.

Met zijn bouwkundige achtergrond en leidinggevende ervaring geeft Martien sturing aan de verdere ontwikkeling van de montageorganisatie. Daarnaast gaan we Martien zijn bouwkundige expertise inbrengen bij complexe renovatie en nieuwbouw opgaves waar meer dan alleen kozijn oplossingen worden gevraagd. De toenemende wens naar totale geveloplossingen vraagt een innovatieve aanpak.   

De afgelopen jaren heeft Ploeg kozijnen een sterke ontwikkeling doorgemaakt waarbij het bedrijf aanzienlijk is gegroeid in omzet en organisatie. Op dit moment werken zo’n 115 medewerkers bij Ploeg kozijnen. Met het oog op de ontwikkeling van Ploeg kozijnen in de nabije toekomst is een goede managementorganisatie essentieel.

Ploeg staat voor ‘Duurzame keuze, hoogwaardig product en zorgeloze montage’.

Ploeg produceert al sinds 1980 haar eigen kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep.  De montage doen wij met eigen vakkundige montageteams die VCA gecertificeerd zijn. Dat is de kracht van de onderneming.

Het MT van Ploeg kozijnen wordt nu gevormd door (foto van l.n.r.) Martijn Wijnands (Financieel manager), Ronald van den Ing (Commercieel directeur), Frans Biemond (Algemeen directeur),Jos van der Ploeg (Directeur grootaandeelhouder) en Martien Akerboom (Montagemanager).