Sterkste Schakel en Website

Ploeg kozijnen wint twee prijzen bij de Sterkste Schakel verkiezing; in de categorie bouw en de Sterkste Website.

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Een keer per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Tijdens de finale avond op 20 maart wint Ploeg de 1e prijs voor de ‘beste website’ en de 1e prijs in de categorie Bouw, Installatie & Techniek. En daarnaast de tweede plaats in het eindklassement van deze verkiezing.

Beste Website

De websites van alle 53 genomineerde bedrijven zijn beoordeeld door vier studenten van de minor Marketing Tomorrow van de Hogeschool van Amsterdam. Vond de jury vorig jaar de meeste websites nog onder de maat, waren ze nu tevreden. Bij het bepalen van de top-3 ging het om details, zoals is er een zoekfunctie, kunnen klanten een review achterlaten, is er een koppeling met de social media accounts. Een sterke website is in het online ondernemersklimaat van nu een enorme opsteker.

Bouw, Installatie en Techniek

Bij de Sterkste Schakel verkiezing zijn dit jaar acht sectoren. Ploeg Kozijnen is winnaar geworden in de sector Bouw, Installatie en Techniek, gevolgd door bouwbedrijven Horsman & Co (plaats 3) en Van der Wiel Bouw (plaats 2).  Irma Moerman vertelt als teamcaptain van de jury: “Ze geven klanten een podium om aan te geven wat ze goed en slecht vinden en kijken op basis daarvan hoe ze kunnen verbeteren.”

Sterkste Schakel Top-3 2015

Uiteindelijk kan er van alle acht sectorwinnaars maar één Sterkste Schakel 2015 zijn. Harry de Reus, initiator van de verkiezing maakt aan het einde van de avond bekend welk bedrijf zich Sterkste Schakel 2015 mag noemen. Van alle genomineerden is op de 3e plaats geëindigd Grand hotel Huis Ter Duin, daarna volgt Ploeg Kozijnen. De eerste plaats gaat naar Limeta vlaggen en vlaggenmasten.

Ploeg kozijnen is enorm trots op deze prijzen. Maar het gaat uiteindelijk om onze tevreden klanten.