Nieuwe Ploegdealer

Starkozijn Uithoorn

StarKozijn Uithoorn is vanaf maandag 25 maart dealer van PLOEG kozijnen. De kunststof kozijnen worden geproduceerd in Nieuw-Vennep. Tevens zijn zij lid geworden van VKG-Keur.

Vanaf maandag 25 maart werkt Starkozijn Uithoorn samen met PLOEG kozijnen. Met deze samenwerking is StarKozijn Uithoorn dealer van PLOEG kozijnen geworden.

Op maandag 25 maart is de nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jos van der Ploeg, directeur PLOEG kozijnen, en Henk Samplonius, directeur StarKozijn Uithoorn.

Met de vernieuwde banden willen PLOEG kozijnen en StarKozijn Uithoorn met name de particuliere klant nog beter van dienst zijn in de regio Uithoorn. De kunststof kozijnen worden geproduceerd bij PLOEG kozijnen in Nieuw-Vennep. Zij hebben een breed assortiment kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres, allen te bewonderen in de showroom. U bent van harte welkom in de showroom van StarKozijn Uithoorn aan de Ondernemingsweg 214 te Uithoorn.

VKG-Keur

Maandag 25 maart is Starkozijn Uithoorn ook officieel lid geworden van het VKG- kwaliteitskeurmerk.  Het VKG kwaliteitskeurmerk is een waarborgfonds die consumenten informatie verstrekken en zekerheid bieden. In aanwezigheid van Jos van der Ploeg (Ploeg Kozijnen) kreeg Henk Samplonius ( Starkozijn Uithoorn) van Albert Zegelaar(voorzitter VKG)  het VKG keurmerk certificaat uitgereikt.