Onze monteurs controleren het nieuwe kunststof kozijn

Ploeg kozijnen en BBAN slaan handen ineen

Een nog betere ervaring voor u als klant!

Samen staan we sterker. Een uitspraak die bij Ploeg kozijnen hoog in het vaandel staat. In dat kader slaan wij de handen ineen met diverse bouwpartners, om u als klant een nog betere ervaring te bieden met Ploeg.

Zo werkt Ploeg al jaren samen met diverse lokale aannemers voor onze zakelijke markt. Voor zowel kleine als grotere projecten bestellen zij hun kunststof kozijnen bij Ploeg. Wij leveren onze kozijnen óf direct aan uw aannemer, óf direct aan u.

Bouwbegeleiding van A tot Z

Naast met deze aannemers werken we bij Ploeg kozijnen ook samen met Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg, oftewel BBAN Groep, een partij met een breed netwerk binnen de bouwsector (ook in het buitenland) en met 20 jaar ervaring veel kennis en kunde in huis. De BBAN-adviseurs zijn specialisten als het gaat om bijvoorbeeld:

  • Architectuur
  • Regelgeving
  • Zonnepanelen
  • Beveiliging
  • En binnen- en buitenstyling

BBAN biedt klanten van Ploeg ondersteuning in alle fases van het (ver)bouwproces. Daarbij heeft de organisatie een goede deal gesloten met haar partners, zodat hoge kosten bespaard blijven. En BBAN spreekt de taal van de bouw en vertaalt communicatie helder door voor klanten. Tot slot neemt het bedrijf klanten alle zorg uit handen.

Wilt u weten waar u welke vergunningen moet aanvragen? Welke aannemer geschikt is voor u? Welke risico’s er bij uw project komen kijken? Kortom: kunt u of kunnen uw eigen klanten wel wat ondersteuning gebruiken bij uw bouw- of verbouwplannen? Dan bevelen wij u graag aan onze ketenpartner BBAN in te schakelen.

Vragen over kunststof kozijnen

Heeft u specifieke vragen over het laten plaatsen van kunststof kozijnen? Dan staan de adviseurs van Ploeg graag voor u klaar via advies@ploegkozijnen.nl of (0252) 500 900. Of neemt u eens vrijblijvend een kijkje in onze showroom!

Meer over BBAN

Ga voor meer informatie naar BBAN.nl. De video hieronder leert u ook meer over wat BBAN voor u kan betekenen: