Ploeg kozijnen 35 jaar

14 april 1980

Dinsdag 14 april is de jubileumdatum van Ploeg kozijnen! In 1980 begon Jos van der Ploeg zijn eenmanszaak in kozijnen. Vijfendertig jaar later is Ploeg uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 80 medewerkers en is Ploeg kozijnen hét adres voor hoogwaardige kunststof kozijnen.

Jos van der Ploeg begon in de jaren '80 in een garage bij een buurman. Daarna volgde een eigen werkplaats, de verhuizing naar een industrieterrein in Roelofarendsveen, een hal erbij en in 2008 betrok men het ruime pand in Nieuw-Vennep waarin een geautomatiseerde productiehal, showroom en het kantoor zijn gevestigd.

De klantgerichte visie is voor Ploeg kozijnen heel belangrijk. Of dat nu gaat om renovatie, nieuwbouw, particulieren en zakelijk. Daarnaast geloven we in de kracht van eigen productie en montage. Op deze manier zitten we bovenop de kwaliteit en service.

In al die jaren heeft het kunststof kozijn zich enorm ontwikkeld. Met de technieken anno 2015 is het materiaal niet meer te herkennen. De kozijnen gaan op in de architectuur van het gebouw. De nieuwste ontwikkeling is Ploeg Premium; super isolerende kunststof kozijnen. En zo worden door Ploeg de nieuwste ontwikkelingen in de branche toegepast.

Lees ons jubileumartikel in Hier in de Regio